Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste senzaţională pentru David Beckham! Echipa sa a fost acceptată în MLS: ”A fost o perioadă foarte grea, dar acum sunt bucuros”

Veste senzaţională pentru David Beckham! Echipa sa a fost acceptată în MLS: ”A fost o perioadă foarte grea, dar acum sunt bucuros”

Campionate

Comentarii

David Beckham a anunţat că echipa sa a primit dreptul de a evolua în Major League Soccer. Fostul jucător al lui United şi Real Madrid a avut de aşteptat patru ani pentru ca visul să i se îndeplinească.

Clubul pe care Beckham îl va realiza de la zero va evolua în Miami şi îşi va disputa meciurile pe un stadion de 25.000 de locuri. Formaţia se va numi Miami Beckham United şi va juca în MLS (liga nord-americană de fotbal) din 2020.

Întotdeauna am crezut în acest proiect, nu am dat niciodată înapoi. Am ştiut mereu că Miami este locul potrivit pentru aşa ceva. A fost o perioadă foarte grea, am avut de aşteptat patru ani, dar acum sunt bucuros şi nerăbdător în acelaşi timp”, a declarat David Beckham.

Franciza pe care fostul fotbalist a cumpărat-o a costat 25.000.000 de dolari şi a intrat în înţelegerea pe care Beckham a avut-o încă din momentul în care a acceptat să evolueze ca jucător în MLS.

David Beckham s-a lansat în această aventură alături de omul de afaceri Marcelo Claure şi impresarul Simon Fuller, cel care a lansat Spice Girls, fosta trupă a soţiei lui Beckham, Victoria.

În MLS are în prezent 23 de francize.

Afla mai multe despre: beckhamechipamiamimls 

viewscnt
Articole similare