Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste tristă pentru un jucător al lui Liverpool: ratează finala UCL şi Cupa Mondială

Veste tristă pentru un jucător al lui Liverpool: ratează finala UCL şi Cupa Mondială

Liverpool

Comentarii

Fundaşul echipei Liverpool, Joe Gomez, nu va juca în finala Ligii Campionilor cu Real Madrid, programată pe 26 mai, la Kiev, informează Marca.

Internaţionalul englez a fost supus unei intervenţii chirurgicale la gleznă. El s-a accidentat în partida amicală Olanda - Anglia, disputată în martie, apoi a jucat cu dureri în partidele cu West Brom şi Stoke.

Ulterior, Joe Gomez a ratat meciurile din sferturile şi semifinalele Ligii Campionilor, dar şi jocul de campionat cu Chelsea.

În urma operaţiei suferite, fundaşul în vârstă de 20 de ani nu va mai putea să joace în acest sezon şi va absenta inclusiv la finala Ligii Campionilor. În plus, cel mai probabil nu va face parte nici din calculele lui Gareth Southgate pentru Cupa Mondială din Rusia.

The 20-year-old missed the quarter and semi-finals of the Champions League as well as the Premier League meeting with Chelsea. Selecţionerul Angliei trebuie să anunţe până pe 4 iunie lotul de 23 de jucători pentru turneul final.

Finala Ligii Campionilor se va disputa pe 26 mai, între Real Madrid şi Liverpool, şi va fi transmisă în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liverpoolgomezreal madrid 

viewscnt
Articole similare