You are here:

Veste uriaşă pentru Dinamo. "Câinii" au un nou stadion. Unde îşi va juca echipa meciurile de acasă

Veste uriaşă pentru Dinamo. "Câinii" au un nou stadion. Unde îşi va juca echipa meciurile de acasă

Dinamo București

Comentarii

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a declarat, vineri, că rugbyul are prioritate, dar a menţionat că sunt discuţii ca Dinamo să joace în curând pe arena Arcul de Triumf.

"Stadionul Arcul de Triumf este în administrarea Centrului Naţional Sportiv 'Lia Manoliu'. Dorim să găsim soluţii, ca să fie bine şi pentru federaţia de rugby, să fie legal şi pentru Ministerul Sportului, să fie bine administrat. Dar, indiferent dacă vom găsi o soluţie de partajare a acestui teren, şi să le dăm numai stadionul, o vom face numai cu condiţia ca şi alte sporturi, precum fotbalul, să poată să îşi desfăşoare activitatea acolo.

Stadionul este în administrarea CNS, rugbiul are prioritate, dar acolo vor putea juca şi alţii, şi fotbal, dar şi alte sporturi. Dacă vom găsi o soluţie să putem să partajăm din complexul acela numai stadionul şi va intra în folosinţa gratuită a federaţiei de rugby, se va întâmpla acest lucru numai cu condiţia în care va fi folosit şi de alte sporturi", a declarat Novak.

Prezent la inaugurarea proiectului Săptămâna Europeană a Sportului, ministrul a precizat există discuţii pentru ca Dinamo să dispute în curând meciurile de pe teren propriu din Liga a II-a pe stadionul Arcul de Triumf.

"Istoric vorbind, îi înţelegem şi pe cei de la rugby, pentru că au administrat atâţia ani şi se schimbă poziţionarea. Important este că Ministerul Sportului îşi doreşte şi vrea să sprijine federaţiile, ca să îşi poată desfăşura activitatea cât mai bine. În curând vom vedea şi fotbal pe acel stadion, sunt discuţii şi în curând Dinamo va juca pe Arcul de Triumf", a subliniat Novak.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare