Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă pentru Pep Guardiola! Din iarnă are la dispoziţie un super jucător. Revenire de senzaţie la Manchester City

Veste uriaşă pentru Pep Guardiola! Din iarnă are la dispoziţie un super jucător. Revenire de senzaţie la Manchester City

Manchester City

Comentarii

Conform cotidianului The Sun, Leroy Sane aflat în plin proces de recuperare medicală va fi apt de joc în luna februarie.

Aflat într-o perioadă de criză ca urmare a numeroaselor accidentări suferite de fotbaliştii săi, Pep Guardiola primeşte şi veşti bune.

Echipa medicală a celor de la City l-a anunţat pe reputatul tehnician spaniol că Leroy Sane va fi apt de joc începând cu luna februarie. Sane, care momentan se află în recuperare la Los Angeles a suferit o accidentare gravă care l-a scos pe termen lung din lotul echipei lui Guardiola.

În vârstă de 23 de ani, Sane a fost aproape de un transfer la Bayern Munchen, dar în cele din urmă tranzacţia a picat pentru că fotbalistul german s-a accidentat. Bavarezii erau dispuşi să plătească 80 de milioane de euro pentru el.

Aripa germană are 134 de meciuri la Manchester City, formaţie pentru caer a marcat 39 de goluri. El va juca în al patrulea sezon pentru Manchester City începând din luna februarie.

Afla mai multe despre: leroy saneguardiola 

viewscnt
Articole similare