Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea care l-a deranjat pe Gigi Becali înainte de marele derby cu CFR! ”Nu există blaturi la arbitri, ci doar simpatii!”

Vestea care l-a deranjat pe Gigi Becali înainte de marele derby cu CFR! ”Nu există blaturi la arbitri, ci doar simpatii!”

FCSB

Comentarii

Distanţa dintre FCSB s-a micşorat la doar 5 puncte, după ce bucureştenii s-au impus în faţa lui FC Voluntari, iar Craiova s-a impus în faţa ardelenilor.

Chiar dacă Gigi Becali declara că FCSB va fi pe primul loc de Paşte, el a afirmat că nu şi-ar dori să fie arbitrat în derby de Istvan Kovacs. Totuşi, calculele nu par a fi la fel cum a dorit latifundiarul din Pipera, iar potrivit GSP, Istvan Kovacs va fi delegat la meciul CFR Cluj - FCSB. Becali se teme de faptul că arbitrul nu va sancţiona intrările dure ale jucătorilor de la CFR şi că va lăsa jocul liber. 

”Nu există blaturi la arbitri, ci doar simpatii!”

”Acum trebuie să vorbim de arbitraj. Dacă îţi dă un arbitru precum Kovacs, care zice 'Lasă, mă, dă ce să îi dau galben? Să o las pe CFR să joace tare, să joace puternic'... eu nu mă mai tem, nu există blaturi la arbitri, ci doar simpatii”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Chiar dacă Gigi Becali nu se bazează pe arbitru, el consideră că puterea de luptă a clujenilor a scăzut în acest play-off. 

”CFR Cluj e o echipă foarte puternică, aşa vă spuneam şi aşa era. Şi acum spun că e puternică, dar nu foarte puternică. Trebuie luaţi mai mulţi factori în calcul - calitate, forţă, viteză de joc, toate la un loc.

Numai că, să mă ierte cei de la CFR, din ce văd eu, CFR-ul nu mai este foarte puternică, ci doar puternică din experienţa jucătorilor, numai că nu mai au forţa să alerge cum alergau. Nu mai au puterea să facă pressing-ul pe care îl făceau, ei fac un pressing de 10-15 minute la început, după care se retrag”, a mai spus Becali.

Istvan Kovacs a fost delegat de 5 ori la derby-ul CFR-FCSB. Echipa lui Dan Petrescu a câştigat de 3 ori, iar alte două partide s-au terminat la egalitate. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-cfr 

viewscnt
Articole similare