Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea care nu o să fie placul lui Gigi Becali! MM Stoica a dezvăluit că transferul aşteptat la FCSB este în pericol: ”Eu am alte variante pregătite!” EXCLUSIV

Vestea care nu o să fie placul lui Gigi Becali! MM Stoica a dezvăluit că transferul aşteptat la FCSB este în pericol: ”Eu am alte variante pregătite!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport, unde a vorbit despre transferurile de la FCSB.

După ce a ratat titlul, Gigi Becali a declarat că doreşte să întărească defensiva FCSB-ului. Patronul echipei voia să aducă doi fundaşi centrali pentru a rezolva problemele pe care le-a întâmpinat în sezonul trecut Toni Petrea. 

Oficial FCSB a recunoscut că echipa bucureşteană a rezolvat transferul lui Bouhenna.Totuşi, mutarea lui Dawa de la FC Botoşani ar fi intrat în impas. Fundaşul lui Valeriu Iftime este aşteptat de Gigi Becali, dar el nu a semnat încă. 

În trecut, MM Stoica a recunoscut că nu este impresionat de calităţile pe care fotbalistul din Camerun le are şi a scos asta în evidenţă şi în studioul Orange Sport. 

”Eu am alte variante pregătite!” 

”Mai trebuie să luăm doi fundaşi centrali. Se vorbeşte de Dawa, ştiţi foarte bine că a declarat Iftime că s-a semnat între cluburi. N-a semnat jucătorul. Eu m-am ocupat strict de Bouhenna, am rezolvat-o în seara asta. 

Mai departe, ştiţi foarte bine ce părere am despre Dawa. Dacă se semnează, foarte bine. Dacă nu, eu am alte variante pregătite. Chiar dacă semnează Dawa, mai luăm un fundaş. Dacă nu semnează, mai luăm doi. Celelalte variante sunt jucători străini care provin din alte campionate”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Joyskim Dawa ar trebui să o coste pe FCSB 350.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-dawa-becali 

viewscnt
Articole similare