Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea momentului în Superliga! Echipa va beneficia de o ”bijuterie” de stadion: ”Un mini Old Trafford. Îl inaugurăm cu FCSB!”

Vestea momentului în Superliga! Echipa va beneficia de o ”bijuterie” de stadion: ”Un mini Old Trafford. Îl inaugurăm cu FCSB!”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a reuşit una dintre cele mai mari suprize din istoria recentă a fotbalului românesc. După ce în primele 20 de etape nu au reşit să obţină nicio victorie, moldovenii s-au salvat de la retrogradare, artizanul principal al acestei performanţe fiind Bogdan Andone, antrenorul insalant în iarnă de Valeriu Iftime.

Deşi părea victimă sigură în lupta pentru evitarea retrogradării, FC Botoşani a reuşit un parcurs demn de laudă sub bagheta lui Andone, iar Valeriu Iftime, patronul formaţiei din nordul Moldovei, a anunţat că i-a prelungit înţelegerea fostului tehnician de la FCSB.

În ultimul timp, veştile bune s-au ţinut scai de Valeriu Iftime. Omul de afaceri a câştigat Consiliul Judeţean la Botoşani şi a făcut o mare promisiune pentru microbiştii din oraş.

Valeriu Iftime are planuri mari la Botoşani, după ce a câştigat alegerile. ”Municipalul” se transformă într-un ”mini Old Trafford”

Patronul lui FC Botoşani a anunţat că îşi doreşte să pună bazele unei academii de fotbal.

Pe lângă asta, Iftime îşi doreşte să renoveze Municipalul botoşănean şi să-l transforme într-un ”mini Old Trafford”, pe modelul arenei unde Manchester United îşi dispută partidele de pe teren propriu.

„Inclusiv domnul Ciolacu a spus că face stadion la Botoşani, aşa că nu mai am nicio treabă. Am nişte oameni care vor fi alături de mine să facă stadionul. Dacă sunt serioşi, aşa cum n-au fost până acum, vorbesc despre actualul primar care a câştigat un al doilea mandat, sper ca de data asta să ia în seamă ceea ce a spus. 

În primul rând, să avem o academie de fotbal la Botoşani, susţinută mai mult din banii publici, pentru că sunt copiii oraşului. Şi un stadion de care toată lumea s-ar bucura. Maximum 10.000 de locuri. Am făcut un proiecţel, o bijuterie! De 9.000 de locuri, mi se pare. A fost un stadion pe care l-am propus eu acum vreo opt ani de zile, un fel de stadion englezesc, tribunele fiind cumva separate, bineînţeles fără pistă de alergare. 

Era făcut în aşa fel încât construcţia stadionului să se poată face în aşa fel încât, în toată perioada asta, să se joace fotbal pe stadion. Adică plecatul echipei la Iaşi sau în altă parte ar fi fost o crimă pentru mine şi pentru supoterii botoşăneni.

Da, mi-aş dori un fel de stadion englezesc. Cred că o să fiu mai ascultat. Aşa o să fie, un ”mini Old Trafford”. (n.r. - cu cine vreţi să-l inauguraţi?) Cu FCSB, normal!”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Sport.ro.

Afla mai multe despre: superligafc botoşanivaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare