Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea momentului la Madrid! Viitorul lui Eden Hazard la Real se decide în curând. Decizia pe care o va lua clubul

Vestea momentului la Madrid! Viitorul lui Eden Hazard la Real se decide în curând. Decizia pe care o va lua clubul galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Eden Hazard (29 de ani) a suferit o nouă accidentare şi are parte de un prim sezon de coşmar la Real Madrid. Starul belgian nu a reuşit să aibă impactul dorit de conducere şi fani, iar oficialii clubului vor lua o decizie importantă în ceea ce îl priveşte pe Hazard.

Real Madrid a anunţat, duminică, diagnosticul în cazul accidentării lui Eden Hazard: fisură de peroneu. Astfel, starul belgian are şanse mici să mai evolueze în acest sezon. Şi chiar dacă Hazard va mai putea evolua în acest sezon, este clar că el va rata atât meciul din UEFA Champions League, împotriva lui Manchester City, cât şi derby-ul cu FC Barcelona. El Clasico se joacă duminică, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1. 

Viitorul lui Eden Hazard la Real se decide în curând. Decizia pe care o va lua clubul 

Reputatul jurnalist spaniol Jose Luis Sanchez a dezvăluit că în foarte scurt timp va avea loc o şedinţă în birourile din "Santiago Bernabeu" în care va fi decisă soarta lui Eden Hazard. Oficialii lui Real trebuie să decidă dacă belgianul va fi operat sau nu. Bineînţeles şi dorinţa fotbalistului va fi luată în calcul. 

La a doua apariţie pe teren, după accidentarea care l-a ţinut trei luni departe de gazon, internaţionalul belgian a întâmpinat noi probleme medicale şi a părăsit terenul în minutul 67.

"Hazard a fost lovit la glezna cu probleme, la care a mai fost accidentat. Va trebui să facem teste, dar arată rău", a declarat Zinedine Zidane, la finalul meciului.

  • Un assist şi cinci goluri are Eden Hazard, în acest sezon. 15 meciuri a jucat în tricoul grupării Los Blancos
  • Până în 2024 mai are contract belgianul cu Real Madrid. A fost transferat pentru 100 de milioane de euro de la Chelsea

Afla mai multe despre: real madrideden hazard 

viewscnt
Articole similare