adplus-dvertising
You are here:

Vestea neaşteptată primită azi de Cosmin Olăroiu după perioada de aşteptare. "A fost recuperat". Reacţia antrenorului român

Vestea neaşteptată primită azi de Cosmin Olăroiu după perioada de aşteptare. "A fost recuperat". Reacţia antrenorului român

Diverse

Comentarii

Cosmin Olăroiu a primit o veste neaşteptată, la o lună şi jumătate de când a fost jefuit în plină stradă, în Italia. Ceasul de lux care i-a fost luat cu forţa a fost vândut, ilegal, de mai multe ori în Europa până a ajuns în Dubai.

Cosmin Olăroiu şi-a recuperat ceasul de lux

La finalul lunii august, Olăroiu se plimba liniştit, alături de soţia sa, la Milano, când un necunoscut s-a apropiat de el şi l-a îmbrăţişat. O persoană a fugit pe scuter cu ceasul Richard Mille, care se afla la mâna antrenorului român. 

Azi, presa din Golf a scris că obiectul de lux i-a fost returnat antrenorului român. "Un ceas scump, care îi aparţine antrenorului de fotbal român Cosmin Olăroiu, a fost recuperat, iar trei suspecţi au fost arestaţi în Dubai", anunţă Gulfnews.com.

Poliţia din Dubai susţine că ceasul a fost vândut de mai multe ori în Europa, înainte de a ajunge în Dubai. Cosmin Olăroiu a reacţionat, după vestea neaşteptată primită: "Poliţia din Dubai a dat dovadă de profesionalism şi răspândeşte fericire printre oameni", a spus românul, conform sursei citate. 

Cosmin Olăroiu, indicat de Mirel Rădoi şi Nicolae Dică drept selecţionerul ideal

În noiembrie, FRF va rămâne fără selecţioner la prima reprezentativă a României. Pe finalul campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2022, Mirel Rădoi a anunţat că nu-şi va prelungi contractul, deşi are şanse mari să joace barajul pentru calificarea la turneul final. 

În conferinţa de presă în care şi-a anunţat plecarea, Mirel Rădoi a rostit şi numele antrenorului pe care-l consideră ideal pentru banca tehnică a tricolorilor. El l-a ales pe Cosmin Olăroiu, cel care l-a ajutat în cariera de jucător şi de antrenor. 

Invitat la Telekom Sport, secundul României, Nicolae Dică, a fost de acord cu Mirel Rădoi, în privinţa următorului selecţioner al României. 

Cosmin Olăroiu e liber de contract, după ce a cucerit titlul în China cu Jiangsu Suning. Dacă ar accepta o posibilă propunere din partea FRF, ar fi cel mai titrat antrenor de pa banca naţionalei, din ultimii ani. 

 

viewscnt
Articole similare