Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea pe care nu voia să o audă Mircea Lucescu! ”Ei m-au adoptat” Ce a declarat Marco Rossi despre o eventuală plecare de la cârma Ungariei

Vestea pe care nu voia să o audă Mircea Lucescu! ”Ei m-au adoptat” Ce a declarat Marco Rossi despre o eventuală plecare de la cârma Ungariei
Comentarii

Ungaria a părăsit EURO, după ce a obţinut două puncte într-o grupă unde au mai jucat Franţa, Portugalia şi Germania.

Selecţionata maghiară a avut evoluţii bune în cele 3 partide din grupe, iar performanţa echipei a fost apreciată de suporteri şi de oamenii din fotbalul italian. Chiar şi aşa, Marco Rossi, selecţionerul Ungariei, exclude o potenţială revenire în ţara natala. 

Ei m-au adoptat

”Nu mă interesează o revenire în Italia. Sunt fericit dacă pot lăsa o urmă în fotbalul din Ungaria. Bunicul meu mi-a povestit despre Ungaria. Pentru mine, această ţară nu este precum Austria sau Elveţia. Ei m-au adoptat”, a declarat Marco Rossi, citat de Football Italia.

Mircea Lucescu l-a propus pe Marco Rossi la naţionala României

Mircea Lucescu a apreciat foarte mult ce a făcut Rossi la cârma Ungariei şi chiar l-a propus la naţionala României. Afirmaţia făcută de antrenorul lui Dinamo Kiev nu a fost deloc pe placul lui Anghel Iordănescu, care a spus că aceasta a fost ”cea mai mare prostie pe care o putea spune Mircea Lucescu”.

”Marco Rossi este un fost jucător de-al meu, nu mă surprinde ce realizări are, un băiat foarte inteligent. Am o relaţie specială cu el, am rămas în contact cu el, e un tip preocupat să facă performanţă.

L-aş vrea antrenor la naţionala României, e un băiat serios, ar merita. E important să ştii să te adaptezi culturii respective, jucătorilor de la naţională, dar are o  seriozitate în pregătirea meciurilor”, a declarat Mircea Lucescu.

Marco Rossi a ajuns la Honved în 2012, iar de atunci, a rămas în Ungaria. El a devenit selecţionerul maghiarilor în 2018, iar actuala lui înţelegere este valabilă până în 2025. 

Afla mai multe despre: marco ross-mircea lucescu-ungaria 

viewscnt
Articole similare