You are here:

Vestea pe care voia să o audă Marius Şumudică! La CFR revine un titular din ultimele sezoane

Vestea pe care voia să o  audă Marius Şumudică! La CFR revine un titular din ultimele sezoane

CFR Cluj

Comentarii

CFR are planuri mari pentru sezonul următor şi vrea să câştige un nou titlu.

Pe lângă ultimele transferuri făcute, Şumudică mai are un motiv pentru care să fie fericit. Campioana l-a convins pe Giedrius Arlauskis să renunţe la întoarcerea sa în zona Golfului şi să semneze un nou contract cu echipa din Gruia. Portarul lituanian şi-a încheiat înţelegerea la finalul sezonului trecut şi a analizat mai multe oferte pe care le-a avut.

Titularul din poarta CFR-ul a evoluat sezonul trecut din august 2020, până în martie 2021 la echipa Al Shabab, în Arabia Saudită. Noua înţelegere dintre Arla şi gruparea din Cluj este pe o perioadă de doi ani, potrivit ProSport. 

El s-a întors la CFR primăvara trecută şi a avut un rol important în cucerirea titlului în Liga 1. Giedrius Arlauskis a evoluat 5 partide în play-off, fiind portarul alături de care CFR a încheiat campionatul. 

Portarul lituanian are 6 titluri de campion în Liga 1: 4 cu CFR, unul cu Unirea Urziceni, plus încă un titlu cu FCSB. CFR va avea 3 opţiuni bune pentru postul de portar în echipă. Pe lângă Arlauskis, Marius Şumudică se poate poate baza pe Bălgrădean, care a fost titular până la venirea lituanianului, sau pe polonezul Sandomierski, jucător care a evoluat bine în cele 13 meciuri în care a fost utilizat.

Totuşi, există posibilitatea ca unul dintre cei doi să părăsească echipa, după ce Arla revine în lotul ardelenilor.  

 

Afla mai multe despre: şumudică 

viewscnt
Articole similare