Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea primită de Dennis Man. PSV este gata să plătească 20 de milioane de euro pentru un jucător

Vestea primită de Dennis Man. PSV este gata să plătească 20 de milioane de euro pentru un jucător

Superliga

Comentarii

PSV este dispusă să plătească nu mai puţin de 17 milioane de euro pentru Umaro Embalo, un mijlocaş de doar 17 ani care joacă la Benfica. Discuţia vine în contextul în care presa din Olanda a scris că pe lista lui PSV este şi Dennis Man.

PSV este gata să stabilească un record în istoria clubului. Potrivit A Bola, echipa olandeză este interesată să-l transfere pe Umare Embalo, un mijlocaş dreapta de mare perspectivă. Cei de la PSV sunt dispuşi să plătească nu mai puţin de 20 de milioane de euro: 15 milioane sumă fixă, plus 5 milioane de euro sub formă de bonusuri.

A Bola scris însă că Benfica ar putea cere mai mult de atât, în condiţiile în care Embalo este urmărit de cluburi precum Manchester United şi Real Madrid. Umaro Embalo joacă pentru echipa secundă a lui Benfica, n-a apucat să debuteze la seniori, însă portughezii sunt conştienţi de ”perla” pe care o au în curte.

Cei de la voetbalprimeur.nl amintesc însă că pe listă se află şi Dennis Man. Totuşi, dacă PSV va reuşi să-l transfere pe Embalo, şansele ca Man să ajungă la clubul olandez scad spre zero.

Afla mai multe despre: psvdennis man 

viewscnt
Articole similare