Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea zilei din Anglia. Ce se va întâmpla cu David de Gea: "Va semna cât de curând..."

Vestea zilei din Anglia. Ce se va întâmpla cu David de Gea: "Va semna cât de curând..."

Manchester United

Comentarii

David de Gea este indiscutabil unul dintre cei mai buni portari ai lumii. Spaniolul a fost ţinta celor de la Real Madrid pentru multă vreme, dar Los Blanco l-au transferat între timp pe Thibaut Courtois de la Chelsea.

Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United a lăsat clar să se înţeleagă care este viitorul portarului său titular: "Lui îi place aici şi vrea să rămână la noi. Ne dorim să rămână, aşa că atunci când un jucător ca el nu este disponibil pentru un transfer, valoarea sa este zero. De Gea este jucătorul lui Manchester United şi cât mai curând posibil va semna un nou contract cu noi!" a explicat Mourinho.

Tehnicianul portughez a comentat preţurile cu care se vând mai nou portarii în fotbalul internaţional şi a subliniat că nu l-ar schimba pe De Gea pentru un alt portar din lume: "Au trecut vremurile în care se spunea "nu plăteşti pentru un portar, cât plăteşti pentru un portar". Ce pot să spun, sunt fericit pentru portari. Nu l-aş schimba pe De Gea pentru un alt portar. Este o întrebare foarte bună, cu un răspuns foarte simplu. Nu, nu l-aş schimba!" a declarat tehnicianul lui Manchester United.

David de Gea joacă la Manchester United din 2011 şi a strâns până în prezent 316 meciuri pentru gruparea de pe Old Trafford. Spaniolul a început cel de-al optulea sezon pentru "diavoli" şi a fost inclus în 4 dintre ele în echipa ideală a sezonului din Premier League. De alte patru ori a fost declarat De Gea drept cel mai bun jucător al formaţiei sale de către fanii lui Manchester United.

Pe Old Trafford, David de Gea a câştigat şapte trofee, trei dintre ele cu Jose Mourinho ca antrenor principal. Portarul căştigă în acest moment 11.5 milioane de euro stagionali, iar noul contract îi va aduce o creştere salarială semnificativă. Conform cotidianului The Independent, De Gea va avea un salariu de 15 milioane de euro pe an.

Afla mai multe despre: david de geajose mourinhomanchester unitedpremier leaguecontract 

viewscnt
Articole similare