Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune de la Alphonso Davies! S-a vindecat de problemele la inimă şi va reintra la antrenamentele lui Bayern

Veşti bune de la Alphonso Davies! S-a vindecat de problemele la inimă şi va reintra la antrenamentele lui Bayern

Bayern Munchen

Comentarii

Clubul Bayern Munchen a anunţat că fotbalistul Alphonso Davies, care a făcut miocardită la începutul anului, după ce a fost infectat cu covid-19, este reintegrat treptat în antrenamentele echipei, el nemaiavând o problemă cardiacă.

“Mă bucur că am revenit. Refacerea merge bine. Nu mai am probleme musculare şi la inimă, dar încă nu sunt la capacitate maxinmă. Totuşi, sunt fericit că mă pot antrena din nou şi sunt gata de muncă”, a declarat Davies.

“Fac tot ce pot acum pentru a reveni. Muncesc sub coordonarea departamentului medical şi a stafului care se ocupă de recuperare. Şi mă antrenez din greu cu şi fără minge”, a mai afirmat fotbalistul.

În ianuarie, Alphonso Davies a fost diagnosticat cu miocardită, în unor investigaţii amănunţie la care a fost supus.

”Deocamdată, a încetat să se antreneze, aşa că nu va fi disponibil pentru noi în următoarele săptămâni. În timpul controalelor efectuate de jucătorii care au avut COVID-19, am detectat semne de miocardită uşoară la el. Trebuie să se vindece şi asta, dar, fără îndoială, va dura ceva timp”, a detaliat Nagelsmann în conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu FC Koln, programat, sâmbătă, în deplasare.

 

Afla mai multe despre: alphonso daviesbayern munchen 

viewscnt
Articole similare