Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune de la Patrick Cutrone, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus: "Vă mulţumesc, mă simt bine"

Veşti bune de la Patrick Cutrone, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus: "Vă mulţumesc, mă simt bine"

Serie A

Comentarii

Patrick Cutrone (23 de ani) este unul dintre fotbaliştii din Serie A care au fost infectaţi cu noul coronavirus. La doar câteva ore după ce Fiorentina, clubul la care este împrumutat, a făcut anunţul oficial, atacantul a reacţionat printr-o postare pe Instagram.

"Vă mulţumesc tuturor pentru suport şi pentru mesajele pline de afecţiune. Sunt bine şi în acest moment stau acasă, respectând protocolul pe care l-am primit. Vă recomandă să respectaţi indicaţiile transmise în fiecare zi de instituţii. Vă mulţumesc, Patrick", a fost mesajul fostului atacant de la AC Milan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grazie a tutti voi per il supporto e i vostri messaggi d’affetto. Sto bene, in questo momento sono a casa e seguo il protocollo che mi hanno indicato. Mi raccomando seguite anche voi scrupolosamente le indicazioni che ogni giorno le Istituzioni ci danno. #Celafaremo! Grazie, Patrick  —————————————————————————Thanks to all of you for the support and your messages of affection. I’m fine, and at this moment I stay at home following the protocol I received. I recommend you to strictly observe the indications provided every day by the Institutions. #StrongerTogheter #StayatHome Thank you, Patrick 

A post shared by Patrick Cutrone (@patrickcutrone) on

În afară de Cutrone, de la Fiorentina au mai fost infectaţi cu COVID-19 Dusan Vlahovic şi German Pezzella. Italianul este împrumutat până la finalul sezonului de la Wolverhampton Wanderers. 

Italia este una dintre cele mai afectate ţări de coronavirus. Au fost confirmate peste 12.000 de cazuri, iar până vineri au decedat nu mai puţin de 827 de persoane. Serie A a fost unul dintre primele campionate de fotbal care au fost suspendate, iar la cum se prezintă situaţia în acest moment, este posibil ca sezonul să fie îngheţat. 

Afla mai multe despre: patrick cutronefiorentinacoronavirus 

viewscnt
Articole similare