Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune din Italia. Un medic a făcut un anunţ îmbucurător: "Serie A poate reîncepe într-o lună!"

Veşti bune din Italia. Un medic a făcut un anunţ îmbucurător: "Serie A poate reîncepe într-o lună!"

Serie A

Comentarii

Giovanni Rezza, şeful Institutului de Boli Infecţioase din Italia, a anunţat că Serie A poate reveni într-o lună. Oficialii campionatului italian vor să revină şi cluburile să înceapă să se antreneze din nou de pe 4 mai.

Un oficial al Statului le dă veşti bune italienilor. Giovanni Rezza, şeful Institutului de Boli Infecţioase din Italia, a vorbit pentru presa din "Cizmă" şi a anunţat că Serie A poate să reînceapă din nou într-o lună. "Serie A nu poate începe aşa cum stau lucrurile azi, dar poate reveni într-o lună, în spatele uşilor închise şi cu măsuri riguroase de siguranţă", a declarat Giovanni Rezza, conform site-ului football-italia.net.

Cluburile ar urma să înceapă antrenamentele pe 4 mai, iar meciurile să se joace din nou de pe 30 sau 31 mai. "Orice redeschidere a campionatului aduce un mic grad de risc. Ceea ce trebuie să face este să reduce acest risc cât de mult putem prin a introduce măsuri rigide. Federaţia deja se gândeşte să la măsuri care să reducă riscurile pentru jucători, staff şi toată lumea din această comunitate!", a mai spus acesta.

Mai mult, fotbaliştii ar urma să fie testaţi regulat pentru COVID-19.

Afla mai multe despre: serie aitaliacoronavirus 

viewscnt
Articole similare