You are here:

Veşti bune pentru Dinamo! Când încep lucrările pentru noul stadion: „Va fi cel mai frumos din România!”

Veşti bune pentru Dinamo! Când încep lucrările pentru noul stadion: „Va fi cel mai frumos din România!”

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Popa, preşedintele clubului CS Dinamo, a oferit noi detalii despre noul stadion din Ştefan cel Mare.

Veste uriaşă pentru Dinamo! Detalii importante despre noul stadion

Oficialul clubului a transmis că în septembrie se încheie licitaţia, iar în noiembrie se va organiza şantierul pentru noul stadion.

„Licitaţia este acum publică, se depun oferte din partea constructorilor, proiectanţilor, iar pe 15-16 septembrie se închide licitaţia. Dacă nu există contestaţii, se alege cea mai bună ofertă şi se semnează contractul pentru proiectare şi execuţie.

De obicei, există contestaţii, acum poate avem noroc şi nu vor exista. Prin octombrie-noiembrie ar trebui să se semneze contractul, apoi se depun actele de către constructor pentru obţinerea autorizaţiilor. Atunci începe să se organizeze şantierul, vin să-şi instaleze maşinile de lucru, utilajele. Din noiembrie, dacă nu sunt contestaţii, vedem şantierul organizat.

Vom avea un stadion nou, modern, în centrul Capitalei. Va fi cel mai frumos stadion din România, cel mai modern, e gândit ca o bază multifuncţională, nu ca un stadion simplu. Va fi cel mai dotat stadion, din toate punctele de vedere, afluire, defluire, inovaţie, exteriorul format din leduri pentru publicitate…

Am vrut un spaţiu mare pentru muzeu, ceea ce în România nu prea s-a întâmplat. Am vrut un restaurant mai mic, mai puţine spaţii de cazare, ne-am axat foarte mult pe muzeu, care poate fi o sursă foarte bună de finanţare”, a spus Ionuţ Popa, potrivit gsp.

Afla mai multe despre: dinamostadionanunt 

viewscnt
Articole similare