Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru George Puşcaş. Cum se simte atacantul după operaţie + Mesaj pentru Dennis Man

Veşti bune pentru George Puşcaş. Cum se simte atacantul după operaţie + Mesaj pentru Dennis Man
Comentarii

George Puşcaş (24 de ani) a fost nevoit să se opereze, la începutul anului, în speranţa că va scăpa de durerile mari determinate de pubalgia cu care se confruntă de mai multă vreme.

Fotbalistul a declarat că este aproape pregătit să revină pe gazon şi că în acest timp a ţinut legătura cu Mirel Rădoi, selecţionerul României şi cu doctorul de la echipa naţională.


„Starea mea de spirit este foarte bună. A fost mereu bună, chiar şi cu accidentarea asta. Sunt din ce în ce mai bine, recuperarea decurge foarte bine şi in curand voi fi pe teren. A fost doar problema că durerea a ţinut foarte mult şi nu aveam ce să fac, doar să mă operez.  Mi-au dat mesaj, m-au întrebat cum sunt şi doctorul şi Mirel Radoi. Ţinem legatura mereu din pricina acestei probleme, ceea ce urmează să fac, paşii pe care îi parcurg.


În 2-3 saptamani, dacă toate sunt bine şi mă ajută Domnul să nu mai am nicio problema, aş putea să revin. Suntem la sfârşitul lui ianuarie şi în februarie deja sper să încep să joc şi să fie bine"
, a declarat George Puscas, potrivit AS.ro.
Obiectivul lui George Puşcaş este să se recupereze în timp pentru meciurile echipei naţionale, care vor avea loc peste două luni, pe 25 şi 28 martie în preliminariile mondialului din Qatar.

Puşcaş, mesaj pentru Dennis Man

George Puşcaş cunoaşte bine campionatul din Italia. Atacantul a trecut pe la Inter, Bari, Benevento, Novara şi Palermo. Puşcaş a declarat că este dispus să-l ajute oricând cu sfaturi pe Man, dacă va avea nevoie. „Îl voi ajuta cu cea mai mare placere, cu orice sfat, dar nu cred că e nevoie pentru că e destul de matur şi pregătit să îşi dea seama de orice provocare", a mărturisit jucătorul lui Reading.
Puşcaş şi Man se cunosc de la echipa de tineret a României, unde au fost coechipieri.

 

Afla mai multe despre: george puscas 

viewscnt
Articole similare