Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru Petrolul! Costel Lazăr: ”Suntem cu salariile la zi!”

Veşti bune pentru Petrolul! Costel Lazăr: ”Suntem cu salariile la zi!”

Petrolul

Comentarii

Costel Lazăr, preşedintele Petrolului, a dezvăluit că lucrurile s-au schimbat iar prahovenii au ajuns la zi cu salariile şi bonusurile.

Veşti bune pentru Petrolul! Costel Lazăr: ”Suntem cu salariile la zi!”

Petrolul Ploieşti a început noul sezon cu momente dificile din punct de vedere financiar, după ce clubul nu a reuşit să atragă vreun investitor sau sponsor odată cu revenirea în Superliga.

Preşedintele găzarilor, Costel Lazăr, a venit, însă, azi, cu veşti foarte bune. Din primele informaţii prahovenii au ajuns la zi cu salariile şi bonusurile. 

„Astăzi am ajuns cu salariile la zi, inclusiv cu bonusurile. Câte echipe din România mai sunt cu salariile la zi? Pe această cale vreau să-i liniştesc pe unii suporteri, care văd că sunt foarte îngrijoraţi. E foarte greu, într-adevăr, trăim de pe o zi pe alta, pentru că nu există o finanţare constantă, dar ne străduim să găsim soluţii, sponsori, se fac eforturi mari”, a declarat Lazăr pentru Gazeta Sporturilor.

”Sunt dezamăgit de o parte din suporteri”

Oficialul Petrolului e de părere că un grup de ultraşi e dirijat să-i ceară demisia: „Sunt dezamăgit de o parte dintre suporteri, pentru că sunt înjurat şi când echipa e pe loc de play-off. E clar că sunt nişte lucruri dirijate. E vorba despre un grup care e controlat, dar nu vreau să generalizez, pentru că majoritatea fanilor vin să încurajeze echipa”.

Petrolul Ploieşti a promovat în această vară şi are un parcurs aproape perfect în Superliga, unde ocupă treapta a treia a clasamentului.

Echipa îşi continuă parcursul în Cupa României, unde va evolua în grupa A, alături de alte echipe importante din campionatul românesc.

Grupa A:

  • Sepsi
  • FC Voluntari
  • U Craiova 1948
  • Petrolul
  • Dinamo
  • Unirea Slobozia

Afla mai multe despre: petrolul ploieşti 

viewscnt
Articole similare