Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru Rapid. Rrahmani a anunţat când revine: ”Sunt foarte bucuros!”

Veşti bune pentru Rapid. Rrahmani a anunţat când revine: ”Sunt foarte bucuros!”

Rapid

Comentarii

Albion Rrahmani a revenit alături de echipă la antrenamente şi a început pregătirea individuală.

Albion Rrahmani a impresionat într-un timp foarte scurt la Rapid. Sosit la începutul acestui sezon, kosovarul a marcat de şase ori în şapte meciuri pentru gruparea din Giuleşti.

Dar atacantul a suferit o accidentare gravă în meciul pe care Kosovo l-a câştigat în Andorra, scor 3-0, în cadrul preliminariilor EURO 2024. Motiv pentru care lipseşte de o bună perioadă de timp. Rrahmani îşi continuă refacerea în această perioadă pentru a putea reveni cât mai repede pe gazon. 

Într-un interviu pentru site-ul echipei Rapid, Rrahmani a venit cu veşti bune şi a spus că va fi apt sută la sută în perioada de pregătire din iarnă!

"Recuperarea merge foarte bine şi sunt foarte bucuros pentru mine, pentru procesul de recuperare şi sper să revin pe teren cât mai curând. Toţi cei care m-au văzut, medicul, fizioterapeutul, au spus că voi fi apt pentru reluarea campionatului, în iarnă, aşa că sunt nerăbdător să revin şi să joc în primul meci din ianuarie şi îmi doresc ca lucrurile să întâmple astfel.

Săptămâna viitoare voi merge la control, iar după acesta voi începe să alerg şi, cu siguranţă, voi fi pregătit să joc în ianuarie dacă lucrurile merg conform planului. 

Sper că voi fi sută la sută apt pentru stagiul de pregătire din iarnă. Dacă la următorul control este totul în regulă, voi începe să alerg şi până când vom pleca în cantonament ar trebui să fie totul bine pentru a fi apt", a spus Rrahmani. 

Afla mai multe despre: rrahmanirapidgiuleşti 

viewscnt
Articole similare