Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru Real Madrid! Thibaut Courtois a fost operat cu succes la genunchi

Veşti bune pentru Real Madrid! Thibaut Courtois a fost operat cu succes la genunchi

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti a primit o veste bună după accidentarea suferită de Thibaut Courtois, goalkeeper-ul lui Real Madrid.

 

Veşti bune pentru Real Madrid! Thibaut Courtois a fost operat cu succes la genunchi

Clubul Real Madrid a anunţat, miercuri, că Thibaut Courtois a fost operat cu succes la genunchi, după ruptura de menisc suferită la un antrenament.

„Jucătorul nostru Thibaut Courtois a fost operat astăzi cu succes pentru o ruptură la meniscul intern al genunchiului drept, sub supravegherea serviciilor medicale de la Real Madrid. Courtois îşi va începe programul de recuperare în următoarele zile”, a precizat Real Madrid pe site-ul oficial.

Internaţionalul belgian a părăsit antrenamentul de marţi în lacrimi, iar analizele au scos la iveală o ruptură de menisc intern la genunchiul drept.

Alejandro Garnacho, noua "dorinţă" a lui Florentino Perez la Real Madrid

Este vorba despre Alejandro Garnacho (19 ani), fotbalistul lui Manchester United, crescut în academia clubului de pe Old Trafford.

Potrivit site-ului fichajes.net, Garnacho este noua "dorinţă" a lui Florentino Perez, pentru care vrea să înceapă tratativele prin intermediul reprezentanţilor săi cu prima ocazie, deplasarea la Manchester din Liga Campionilor pentru meciul cu City din sferturile de finală.

Alejandro Garnacho a marcat de şapte ori şi a livrat patru pase decisive în 38 de meciuri (2616 minute) jucate în toate competiţiile sezonului la Manchester United.

Afla mai multe despre: thibaut courtoisreal madrid 

viewscnt
Articole similare