Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Veşti grozave!”, dar nu pentru Farul. Returul cu Sheriff, mutat. Anunţul major făcut de campioana Moldovei

”Veşti grozave!”, dar nu pentru Farul. Returul cu Sheriff, mutat. Anunţul major făcut de campioana Moldovei

Fotbal intern

Comentarii

Schimbare de planuri în ”dubla” dintre Farul Constanţa şi Sheriff Tiraspol, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, ediţia 2023-2024.

Farul Constanţa şi Sheriff Tiraspol se întâlnesc în turul întâi din preliminariile Ligii Campionilor. 

Manşa tur se va disputa în România, la Ovidiu, cu Farul echipă gazdă, pe 12 iulie, dar returul, programat pe 18 iulie, a suferit modificări cu privire la locul desfăşurării.

Mai exact, Sheriff – Farul se va juca la Tiraspol. Campioana Moldovei a anunţat că a primit acceptul UEFA de a juca meciurile europene de pe teren propriu la Tiraspol.

”Prieteni, veşti grozave! Comitetul Executiv al UEFA a discutat în cea mai recentă şedinţă cererea comună a clubului şi a Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal de a readuce meciurile europene pe stadionul lui Sheriff.

Mulţumită eforturilor conducerii clubului şi ale preşedintelui Federaţiei, Leonid Oleinichenko, meciurile din cupele europene revin la Tiraspol”, se arată într-un comunicat urcat pe Facebook de moldoveni.

Iniţial, manşa retur era programată pe stadionul ”Zimbru” din Chişinău, pe fondul situaţiei încă tensionate din Ucraina, dar acum Farul va trebui să lupte pentru calificarea în turul următor pe o arenă cu o capacitate de aproximativ 13.000 de locuri.

Afla mai multe despre: farulchampions leaguefarul sheriff 

viewscnt
Articole similare