Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti importante pentru Alexandru Mitriţă! Ce anunţ au făcut oficialii MLS

Veşti importante pentru Alexandru Mitriţă! Ce anunţ au făcut oficialii MLS

Stranieri

Comentarii

Liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS) a recunoscut, marţi, că este "extrem de improbabil" ca sezonul să se reia aşa cum se spera la jumătatea lunii mai şi a lăsat să se înţeleagă că acesta ar putea fi scurtat, ţinând cont de evoluţia pandemiei de coronavirus, informează AFP.

"Desigur că sperăm să putem relua competiţia la jumătatea lunii mai, dar acest lucru apare extrem de improbabil ţinând cont de directivele autorităţilor sanitare federale şi locale", a declarat MLS într-un comunicat.

Pe data de 19 martie, Liga a suspendat campionatul pentru două luni din cauza pandemiei, după doar două etape disputate. "Obiectivul nostru este să jucăm cât mai multe meciuri posibile, dar ţinând cont de faptul că timpul devine din ce în ce mai scurt pentru a juca tot sezonul, noi recunoaştem că în acest stadiu va fi dificil de realizat", a precizat Major League Soccer.

Conform calendarului, nemodificat deocamdată, sezonul regulat al MLS ar trebui să se încheie pe 4 octombrie, pentru a se putea juca apoi faza play-off până la finală, pe 7 noiembrie.



Ca măsură de precauţie, MLS a interzis şi accesul la toate bazele sale pentru echipe până la 24 aprilie cel puţin. România are un singur reprezentant în MLS, mijlocaşul ofensiv Alexandru Mitriţă, la New York City FC.

Afla mai multe despre: alexandru mitritamlscoronavirus 

viewscnt
Articole similare