Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru Ioan Niculae. Patronul Astrei rămâne tot după gratii

Veşti proaste pentru Ioan Niculae. Patronul Astrei rămâne tot după gratii

Astra Giurgiu

Comentarii

Azi, Ioan Niculae se aştepta să fie eliberat din închisoare, însă Tribunalul Constanţa a hotârăt să fie amănată decizia până pe data de 23 iulie.

Veşti proaste pentru Ioan Niculae. Patronul Astrei rămâne tot după gratii

Patronul Astrei Giurgiu a executat deja fracţia de o treime (600 de zile), impusă în cazul deţinuţilor care au vârstă de peste 60 de ani, susţine avocatul acestuia, Adrian Georgescu.

Avocatul lui Niculae era aproape sigur că acesta va abandona azi închisoarea din Constanţa, însă lucrurile nu au ieşit chiar aşa cum şi-a dorit acesta.

Astfel că abia pe data de 23 iulie patronul Astrei ar putea fi eliberat.

Ioan Niculae, condamnat la cinci ani de închisoare

Omul de afaceri Ioan Niculae, administrator al InterAgro, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani de închisoare în dosarul în care este acuzat, între altele, că "a corupt" oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro. Niculae a fost încarcerat. 

Ioan Niculae, în discuţii să preia o echipă din play-off-ul Ligii 1, nu pe Dinamo. Lovitură de teatru după ce Astra a retrogradat

Afla mai multe despre: astra giurgiuioan niculae 

viewscnt
Articole similare