Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru Lakers. LeBron James s-a accidentat şi nu mai joacă în următoarele săptămâni

Veşti proaste pentru Lakers. LeBron James s-a accidentat şi nu mai joacă în următoarele săptămâni

NBA

Comentarii

LeBron James, cel mai bun marcator din istoria NBA, ar putea fi indisponibil mai multe săptămâni din cauza unei accidentări la piciorul drept, au anunţat, luni, site-urile The Athletic şi ESPN. Verdictul medicilor în privinţa starului american este o lovitură dură pentru LA Lakers în cursa sa pentru calificarea în play-off.

Surse din interiorul clubului din Los Angeles au confirmat informaţia, fără a preciza natura problemei întâmpinate de James.

Los Angeles Lakers, care anunţase în cursul zilei de luni absenţa starului de la meciul cu Memphis Grizzlies de marţi, nu a comunicat la rândul său perioada de absenţă.

Conform portalului The Athletic, James urmează să fie supus unor teste medicale şi trebuie să se întreţină cu specialişti pentru a cunoaşte gravitatea accidentării sale, pe care a contractat-o în meciul de duminică de la Dallas.

Luni seară, James şi-a exprimat frustrarea într-un mesaj pe Instagram, cu o fotografie prezentând piciorul său drept cu un bandaj ce părea o protecţie în jurul gleznei.

Afla mai multe despre: nba 

viewscnt
Articole similare