You are here:

Vezi cele mai interesante cote pentru FCSB - Maccabi, SuperDuelul din preliminariile Ligii!

Vezi cele mai interesante cote pentru FCSB - Maccabi, SuperDuelul din preliminariile Ligii!

Pariuri sportive

Comentarii

Drumul celor de la FCSB spre grupele Ligii Campionilor continuă marţi seară (20:30), pe Stadionul Ghencea, contra lui Maccabi Tel Aviv, în turul al doilea preliminar. Neînvinsă în această stagiune, campioana SuperLigii joacă o primă dublă determinantă din acest an, una cât se poate de echilibrată în "opinia" Cotelor Superbet şi în care va întâlni un adversar foarte apropiat ca valoare.

Vezi aici Oferta Superbet pentru FCSB - Maccabi, cu SuperPariuri, BetBuilder şi alte surprize!

FCSB a jucat mai mult şi are un lot mai valoros

Primul tur preliminar a însemnat doar o încălzire cu Virtus, campioana din San Marino, echipă modestă de care FCCSB a trecut cu 11-1 la general (7-1 în tur, 4-0 în retur) şi se poate spune că adevărata competiţie începe marţi seară pentru campioana României, la Bucureşti sosind omologii din Israel, o formaţie mult mai bine cotată decât Virtus şi cu un nivel foarte apropiat de cel al trupei conduse de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Avantajul românilor? FCSB a jucat deja cinci partide oficiale (trei victorii şi două rezultate de egalitate), în timp ce oponenţii au disputat unul singur, 2-0 cu Maccabi Petakh Tikva înn Supercupa Israelului.

Din punct de vedere al calităţii lotului şi al valorii de piaţă, roş-albaştrii sunt din nou în faţă. Campioana are o echipă cotată la 33 de milioane de euro, cu zece milioane mai mult decât israelienii conduşi de sârbul Zarko Lazetic. Şi la nivelul vedetelor există un mic plus pentru români: Darius Olaru are o cotă de piaţă de şapte milioane de euro, pe când Felicio Milson, cel mai bine văzut jucător al lui Maccabi, valorează "doar" patru milioane de euro.

Vorbim, aşadar, despre două echipe de valori apropiate, lucru relevat şi de Cotele Superbet înaintea meciului: 2.35 pentru un succes al FCSB, 3.00 pentru unul al lui Maccabi. Şi de cele pentru opţunea "Cine merge mai departe": 2.15 în dreptul FCSB-ului, 1.65 în cel al israelienilor.

"Avalanşă" de meciuri interesante în preliminariile Ligii: vezi Cotele Superbet şi alege inspirat!

Charalambous vs. Lazetic, duelul antrenorilor tineri

Dacă cele două garnituri sunt foarte apropiate, echilibrul se menţine şi când aducem în discuţie numele aflate pe cele două bănci tehnice, acolo unde găsim doi antrenori, Elias Charalambous (43 de ani), respectiv Zarko Lazetiv (42 de ani) aflaţi la început de drum, fără prea mare experienţă europeană, dar care ţintesc sus şi visează la calificarea în grupele Ligii.

La al doilea sezon ca A1 la clubul patronat de Gigi Becali, cipriotul Charalambous va conduce al şaptelea său meci european, având un bilanţ de patru victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere. De partea cealaltă, Lazetic a fost ales pentru a-l înlocui pe mult mai cunoscutul Robbie Keane, vine din Serbia, de la Backa Topola, şi are în dreptul său o experienţă europeană interesantă anul trecut, când a ajuns în grupele Europa League. La fel ca Elias, nu are un contingent impresionant de meciuri pe scenele continentale, partida de marţi seară fiind doar a noua confruntare europeană în care stă pe bancă.

Ai nevoie de inspiraţie? Hai în SuperSocial, cea mai mare reţea a pariorilor din România, şi consultă alegerile Ambasadorilor ş Influencerilor Superbet!

Cine marchează pe Ghencea?

Foarte ofensivă în debutul noului sezon, unul în care a marcat de 17 ori în cele cinci partide oficiale jucate, FCSB are, graţie campaniei de transferuri din vară, foarte multe opţiuni pentru linia de atac. Adus de la Universitatea Cluj, Daniel Popa are şanse mari să fie titular contra lui Maccabi şi e creditat cu cele mai multe şanse să înscrie în poarta israelienilor, cu o cotă de 3.50. E urmat, din tabăra gazdelor, de concurentul pe post David Miculescu (3.75), de Marius Ştefănescu (Cotă Mărită Superbet de 4.20), Darius Olaru (3.90) şi Alexandru Băluţă (cotă 5.00).

Din tabăra oaspeţilor se remarcă mai ales veteranul Eran Zahavi, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti israelieni ai ultimelor decenii, cu o cotă de 3.60 pentru un gol înscris, vârful fiind secondat de Yonas Malede (cotă 4.20), Yonatan Cohen (cotă 4.75) şi vedeta Felicio Milson (cotă 5.00). Aştepţi un meci spetaculos? Pe Superbet găseşti cote interesante în acest sens: 1.90 pentru peste 2.5 goluri şi 3.40 pentru o partidă cu cel puţin patru reuşite!

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare