Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viaţa lui Cristiano Ronaldo n-a fost întotdeauna simplă: ”Mâncam resturile de la McDonald's”

Viaţa lui Cristiano Ronaldo n-a fost întotdeauna simplă: ”Mâncam resturile de la McDonald's”

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul considerat mult mai talentat decât Cristiano Ronaldo în perioada junioratului, Fabio Paim, a povestit cât de dificil a fost drumul starului portughez către cele mai înalte culmi ale lumii.

Ajuns la 35 de ani, Fabio Paim a rămas doar cu regretul că ar fi putut ajunge unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, dacă ar fi fost serios până la capăt şi nu ar fi cedat tentaţiilor.

  • Fabio Paim a fost încarcerat în 2019, timp de un an, pentru posesie de droguri.

Paim şi Ronaldo mâncau resturile de la McDonalds

La 20 de ani, Chelsea îl aducea sub formă de împrumut şi îi achita un salariu de 700.000 de euro pe an. Până la această vârstă, Paim colectase câteva milioane de euro. O sumă foarte mare pentru un puşti care abia făcea pasul în fotbalul mare.

Banii mulţi şi nopţile pierdute l-au îndreptat spre drumuri greşite. Nu şi-a atins niciodată nici 1% din potenţialul preconizat. A evoluat prin Angola, Qatar, Malta, Lituania, Luxemburg şi Polonia, la echipe de ligi inferioare.

Fabio Paim a povestit cum mergea cu Cristiano Ronaldo, în vremurile junioratului, şi mâncau resturile de la McDonald's. Mai exact, burgerii care nu mai ajungeau în farfuriile clienţilor.

Când jucam la Sporting şi trăiam la academie, locuiam la stadion. Noaptea mergeam la McDonald's să luăm hamburgerii pe care nimeni nu-i mai dorea nimeni şi care nu erau buni de vândut.

Eram acolo în fiecare seară să luăm hamburgeri, mâncam resturile ce urmau să fie aruncate. Cei de la Sporting ştiau asta. Nu e e ca zi. Ne permiteau să ieşim”, a povestit Fabio Paim, într-un interviu pentru ”The Sun”.

În 2003, Cristiano Ronaldo afirma public că ştie un jucător mult mai valoros decât el: era vorba despre Fabio Paim.

Drumurile i-au condus pe drumuri total diferite: Ronaldo a cucerit lumea, iar Paim a ajuns după gratii, la un moment dat.

Am fost prieten. Nu pot să spun că cei mai buni prieteni, dar eram prieteni. Am fost în vacanţe cu el. Una în Brazilia, înainte de EURO 2004. A fost primul turneu final pentru Ronaldo la naţionala Portugaliei şi am mers în vacanţă.

Prima dată când l-am întâlnit pe Cristiano avea opt ani. Doar ce ajunsesem la Sporting şi am fost la un turneu în Madeira. Am avut momente bune împreună, foarte bune. Fotbalul nu era atât de serios pentru noi la vremea aceea.

Ne-am bucurat de faptul că eram copii. Îmi amintesc că Ronaldo era întotdeauna foarte muncitor, cu adevărat determinat, cineva care dorea să fie cel mai b un. Aşa a fost mereu. Se înfuria când pierdea. Acest efort l-a dus acolo unde este acum.

Regret unele dintre deciziile pe care le-am luat, dar cunoscându-mă aşa cum sunt, ar fi fost imposibil să fiu la nivelul lui Cristiano. Dar da, în acel moment eram mai bun decât Cristiano”, a adăugat portughezul.

Afla mai multe despre: fabio paimcristiano ronaldosporting 

viewscnt
Articole similare