Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Angelescu a făcut marele anunţ. ”Facem tot posibilul să jucăm atunci!” Când va fi inaugurat noul stadion al Rapidului

Victor Angelescu a făcut marele anunţ. ”Facem tot posibilul să jucăm atunci!” Când va fi inaugurat noul stadion al Rapidului

Rapid

Comentarii

Finanţatorul echipei Rapid Bucureşti, Victor Angelescu, a anunţat când va putea fi inaugurat noul stadion din Giuleşti.

Noua arenă din Giuleşti a costat 145 de milioane de lei, aproximativ 35 de milioane de euro şi are o capacitate de 14.050 de locuri. De asemenea, noul stadion dispune de 570 de încăperi, opt săli de antrenament, un minihotel, cu 14 camere duble, plus o pistă scurtă de atletism.

Acum, Victor Angelescu speră ca stadionul să fie inaugurat cu prilejul primului meci oficial organizat pe teren propriu în 2022. După partida din deplasare cu Universitatea Craiova, Rapid va juca în jurul datei de 29 ianuarie, cu UTA, urmând ca următorul meci pe teren propriu să fie în jurul datei de 12 februarie, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

 ”Facem tot posibilul să jucăm atunci!” 

”Stadionul abia a fost predat. Am avut o discuţie cu cei de la Clubul Sportiv, iar săptămâna asta, săptămâna viitoare, vor depune cererile pentru avize şi aşa mai departe. Acum, vom vedea în cât timp se va putea juca.

Nici ei nu ştiu exact, am vorbit. Vom vedea, facem tot posibilul să jucăm cât mai repede. Sper să jucăm, dacă nu în primul meci, în al doilea meci de acasă”, a spus Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

Reacţia lui Dumitru Dragomir după ce a aflat cât a costat noul stadion al Rapidului

”Îmi place cum arată, l-am văzut, am fost acolo. Şi interiorul e o nebunie. Nu e mic deloc, e tocmai bun pentru Rapid, iar când vor mai mulţi spectatori, atunci se duc pe Arena Naţională. Toate stadionele noastre arată bine, dar nu au echipe, pe timpul meu nu erau stadioane, dar aveam echipe.

La Rapid, faptul că au făcut parcarea sub stadion, de peste 180 de locuri… E bine gândit stadionul. Dacă am puterea să fac şi eu un asemenea stadion? Pe banii mei? Pot să-l fac şi pe banii mei, nu e o problemă, dar pentru mine asta nu e o construcţie… Pe ăsta (n.red. – stadionul din Giuleşti) îl fac în doi ani şi nu aşa… cu banii care s-au băgat aici, mai fac unul!

Cât se câştigă? Erbaşu e una dintre cele mai bune firme din această ţară. Cred că nu a câştigat mult aici. A fost puţin, dar reclama a contat. A durat un pic, dar nu oricine putea face stadionul ăsta. Aici nu e spaţiu, nu e ca la Steaua, să ai câmp, să poţi lucra. Aici trebuia să nu încurci circulaţia, în partea cealaltă e calea ferată, e foarte greu. De asta spun că nu a câştigat bani, ci notorietate. E greu de construit aici”, a declarat Dumitru Dragomir, la ProSport.

Afla mai multe despre: rapid-angelescu-giuleşti 

viewscnt
Articole similare