Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Angelescu a reacţionat după înfrângerea Rapidului cu Universitatea Craiova! ”Mai sunt opt meciuri, ne vom lupta pentru play-off!”

Victor Angelescu a reacţionat după înfrângerea Rapidului cu Universitatea Craiova! ”Mai sunt opt meciuri, ne vom lupta pentru play-off!”

Rapid

Comentarii

Patronul Rapidului, Victor Angelescu, a reacţionat după înfrângerea Rapidului contra Universităţii Craiova, scor 0-1.

Rapid a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 0-1, de către Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii 1, prima din acest an. Chiar dacă Universitatea Craiova a avut mai multe probleme de lot, oltenii au reuşit să se impună graţie reuşitei lui Elvir Koljic. 

Totuşi, finanţatorul Rapidului, Victor Angelescu, nu crede că fotbaliştii au intrat relaxaţi pe teren. El consideră că echipa pe care el o patronează va lupta în continuare pentru unul dintre locurile care asigură prezenţa în play-off-ul Ligii 1. 

”Mai sunt opt meciuri, ne vom lupta pentru play-off!”

”Cred că a fost un joc bun, cu ocazii de ambele părţi. Eu cred că ritmul a fost unul destul de bun. Noi am început foarte slab în primele 15-20 de minute. Apoi, am revenit, am avut şi ocazii, dar n-am reuşit să înscriem. Până la urmă, să zicem că, la final, au meritat victoria cu un 5%-10% în plus. Au jucat mai bine şi au fructificat primele minute. Dar, asta este, mergem mai departe.

Nu cred că a fost o tactică a celor de la Craiova. Cred că au avut toate acele cazuri de COVID. Mai mult poate faptul că nu au putut să facă antrenamentele, pentru că sunt convins că jucătorii s-au antrenat, mai ales dacă au fost asimptomatici. Sunt convins că au avut cazuri de COVID, de aceea noi am şi fost de acord să amânăm meciul, când ne-au cerut.

A câştigat Craiova, îi felicităm şi mergem mai departe. Nu cred că jucătorii Rapidului au intrat mai relaxaţi. Chiar am vorbit foarte mult cu ei. A vorbit şi antrenorul, şi Săpunaru. Nu cred că au intrat mai relaxaţi.

Mai sunt opt meciuri, ne vom lupta pentru play-off. Rămânem tot pe locul 7, normal că trebuie să începem să câştigăm puncte. Dar mai sunt opt meciuri şi se poate, nu e o diferenţă prea mare”, a spus Victor Angelescu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: rapid-victor angelescu-universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare