Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Angelescu s-a săturat: ”Dă-l naiba de ADN al Rapidului”

Victor Angelescu s-a săturat: ”Dă-l naiba de ADN al Rapidului”

Rapid

Comentarii

Rapid a suferit o înfrângere grea în Bănie, în faţa Universităţii Craiova, scor 2-1, în a doua etapă din play-off.

Victor Angelescu a răbufnit după parcursul Rapidului din play-off

Rapid a picat inexplicabil în startul play-off-ului. După 4-0 cu FCSB, echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut cu Farul, 1-2, şi la acelaşi scor în deplasare cu Universitatea Craiova. 

Victor Angelescu, acţionarul celor de la Rapid, s-a săturat şi a tras un semnal de alarmă după înfrângerea din Bănie.

”Toată lumea spune că ăsta e ADN-UL Rapidului. Dom’le, dă-l naiba de ADN al Rapidului, nu se poate! Nu ştiu ce să zic. Tot timpul găsim câte o scuză. Poate jucătorii şi toţi cei ce ţin de partea sportivă nu sunt mental pregătiţi să ne batem la campionat.

Nu era ca şi cum câştigam titlu în acest meci şi ei s-au speriat, dar e inexplicabil cum într-un meci poţi să joci atât de bine, după care aceiaşi jucători să se transforme şi să joace atât de slab când suntem cu un om în plus.

Când ai 1-0 şi om în plus, trebuie să te duci tu peste ei, nu poţi să ai asemenea căderi. Dacă tu joci atât de bine 11 la 11, cum să îţi fie frică să joci 11 la 10? Nu înţeleg”, a răbufnit Angelescu pentru Fanatik.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova se află pe locul al doilea în play-off, cu 31 de puncte, la 4 ”lungimi” în spatele liderului FCSB (”roş-albaştrii” au un meci mai puţin disputat). De cealaltă parte, Rapid se află pe locul al 4-lea, cu 28 de puncte. 

Afla mai multe despre: rapidvictor angelescuşucu 

viewscnt
Articole similare