Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Angelescu şi-a făcut calculele şi a anunţat în cât timp va reveni titlul în Giuleşti: ”Va fi greu să ardem nişte paşi, dar nu se ştie!”

Victor Angelescu şi-a făcut calculele şi a anunţat în cât timp va reveni titlul în Giuleşti: ”Va fi greu să ardem nişte paşi, dar nu se ştie!”

Rapid

Comentarii

Rapid este gata de al doilea sezon în Liga 1 după ce au revenit în fotbalul puternic al României, iar conducătorii echipei au planuri mari.

Dan Şucu, unul dintre cei mai respectaţi oameni de afaceri din România, a preluat 50% din acţiunile clubului, iar cealaltă jumătate îi aparţine lui Victor Angelescu, finanţator care a fost alături de Rapid chiar din Liga 3. 

La Rapid se anunţă planuri mari, iar proaspătul sosit în Giuleşti, Dan Şucu, a anunţat că doreşte să investească la Rapid milioane de euro, pentru ca echipa să redevină o forţă în Liga 1. Victor Angelescu a fost întrebat când ar putea reveni titlul la Rapid. El a vorbit despre obiectivele din sezonul viitor, dar nu exclude ca Rapid să fie capabilă de o surpriză. 

”Eu zic că Rapidul va redeveni o forţă. Şi sezonul acesta am arătat bine, dar, de acum încolo, locul nostru este să ne batem la primele trei locuri, la campionat, la Cupa României, asta ne propunem.

Noi o să facem tot posibilul, e anul centenarului şi vrem să ne batem la un obiectiv cât mai mare. Campioana nu se construieşte într-un sezon sau două, mai ales că noi am fost nou-promovaţi. Normal că noi avem o ţintă mult mai mare în sezonul acesta - play-off-ul şi cupele europene.

Dacă vom fi acolo, ne vom bate şi la campionat. Realist, eu spun că probabil din sezonul următor putem emite pretenţii. O echipă nu ţine doar de buget, trebuie şi construită. Va fi greu să ardem nişte paşi, dar nu se ştie. Au mai fost surprize când au câştigat alte echipe campionatul, poate vom fi noi”, a spus Victor Angelescu, pentru PRO TV.

Afla mai multe despre: rapid-victor angelescu-liga 1 

viewscnt
Articole similare