Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali a dezvăluit dacă Moruţan se va transfera: ”E un club stabil financiar care poate plăti această sumă!”

Victor Becali a dezvăluit dacă Moruţan se va transfera: ”E un club stabil financiar care poate plăti această sumă!”

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan a fost împrumutat la Pisa, după doar un sezon în care a evoluat în tricoul celor de la Galatasaray.

Plecarea lui Olimpiu Moruţan de la Galatasaray s-a produs, într-un final, după ce toată vara s-a speculat pe baza acestui subiect. Galatasaray l-a împrumutat pe mijlocaşul de 23 de ani la Pisa, în a doua ligă din Italia.

Astfel, Pisa va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul lui Olimpiu Moruţan. În tranzacţie este stipulată şi o clauză de transfer definitiv, care va putea fi activată până la data de 31 mai 2023, în schimbul sumei de 5,5 milioane de euro.

Impresarul a vorbit despre transferul fostului mijlocaş de la FCSB, care a avut evoluţii bune în Serie B. Victor Becali crede că transferul lui Moruţan se va concretiza. 

”E un club stabil financiar care poate plăti această sumă!”

”Moruţan nu mai poate fi dorit până în vară, dar Pisa poate şi ea să promoveze şi atunci s-ar duce direct în Serie A cu Pisa, care are această opţiune. Nu poate să o facă altcineva. Pisa, până în mai, are opţiunea, deci ei pot activa opţiunea şi este jucătorul lor. 

Da, 5,5 milioane de euro este opţiunea de transfer definitiv. Evoluţiile lui sunt bune, joacă bine, eu cred că se va face opţiunea. Dacă nu, se întoarce la Galatasaray şi poate avea altă variantă.

Nu e neapărat ca Pisa să promoveze pentru a activa opţiunea. E un club stabil financiar care poate plăti această sumă”, a spus Victor Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: moruţan-victor becali-pisa 

viewscnt
Articole similare