Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali a făcut marele anunţ despre Dennis Man! ”E vorba de un împrumut!” Unde ar putea juca fostul jucător de la FCSB

Victor Becali a făcut marele anunţ despre Dennis Man! ”E vorba de un împrumut!” Unde ar putea juca fostul jucător de la FCSB

Stranieri

Comentarii

Şansele lui Dennis Man sunt tot mai mici de a încheia sezonul la Parma, iar Victor Becali a vorbit despre echipa care ar putea să îl împrumute.

În presă au apărut informaţii despre mai multe echipe care l-ar dori pe fostul jucător de la FCSB, iar printre ele au fost menţionate Galatasaray şi Sampdoria. Acum, jurnaliştii italieni au scris că Parma ar dori să scape de Dennis Man în această iarnă, iar varianta acceptată de club şi jucător este împrumutul. 

Recent, Sampdoria ar fi intrat în cursa pentru Man. Echipa din Serie A este antrenată de Roberto D'Aversa, fostul antrenor al românului de la Parma. Victor Becali a confirmat că Dennis Man poate ajunge în această iarnă la Sampdoria, dar sub formă de împrumut. 

Totuşi, impresarul român a dezvăluit că, pentru moment, nu există nicio înţelegere între cele două părţi. De asemenea, Victor Becali a menţionat că nu există nicio variantă ca Dennis Man să fie cedat definit la Sampdoria. 

”E vorba de un împrumut!”

”Ştiţi că nu îmi place să vorbesc prea mult înainte ca anumite mutări să se realizeze. Situaţia lui Man… Niciunui fotbalist nu îi place atunci când nu joacă, căutăm soluţii. Sampdoria este o variantă. Da, e vorba de un împrumut, nu se pune problema unui transfer definitiv acolo. O să vedem”, a declarat Victor Becali, pentru ProSport.

În acest sezon, Dennis Man a jucat în doar 11 meciuri oficiale şi ar dori să evolueze cât mai mult. În iarna lui 2020, Parma i-a plătit lui Gigi Becali 11 milioane de euro pentru a obţine semnătura lui Dennis Man. 

Sampdoria, echipa unde Juventus a decis să îl împrumute pe Radu Drăguşin, ocupă în acest moment locul 15 în Serie A, cu doar 20 de puncte strânse după 20 de meciuri jucate. 

Afla mai multe despre: dennis man-sampdoria-parma 

viewscnt
Articole similare