You are here:

Victor Becali a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi la Lazio! ”Îl cunosc foarte bine pe directorul sportiv, chiar avem o relaţie foarte bună!”

Victor Becali a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi la Lazio! ”Îl cunosc foarte bine pe directorul sportiv, chiar avem o relaţie foarte bună!”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a avut un sezon bun la Rangers, iar acum mai multe echipe ar fi ineteresate de el.

Victor Becali a oferit ultimele informaţii despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi la Lazio. Impresarul are o relaţie bună cu Igli Tare, directorul sportiv al italienilor, şi a dezvăluit că echipa din Serie A nu ar fi interesată de serviciile internaţionalului român. Totuşi, Victor Becali îl sfătuieşte pe Ianis să se transfere în Spania, campionat care i s-ar potrivi mai bine. 

”L-am văzut pe Ianis, s-a făcut bărbat! Îmi aduc aminte că eram într-o vacanţă cu Hagi, Popescu şi Petrescu, cu familiile, la munte. Ne-am dus la o sală acolo, la hotel, şi am jucat fotbal acolo. Ianis, de mic, avea aşa… atunci era rău! Acum nu are răutatea aia! Vai de capul meu! Băga nişte materiale… el mic pe lângă ceilalţi! Mă bucur pentru el! Îl văd aşa bărbat în toată firea. Îl cunosc de când s-a născut.

Eu îl cunosc foarte bine pe Igli Tare (n.r. directorul sportiv al lui Lazio), chiar avem o relaţie foarte bună. El este omul care conduce clubul şi o face bine de atâta timp. Mă îndoiesc că dacă ar fi fost interesat de Ianis Hagi nu mi-ar fi spus, pentru că mai vorbim. Dar sigur că Ianis a avut anul ăsta evoluţii bune şi poate fi interesant pentru multe cluburi.

Cred că mai mult i s-ar potrivit campionatul din Spania, pentru că e mai puţin contact fizic. În Anglia, loveşti de… L-am văzut pe Adama Traore şi am zis că e boxer”, a spus Victor Becali la ProSport.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare