Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali, concluzia serii după FCSB - Sepsi 2-1: „Fotbalul românesc nu mai este interesant!” Ce a spus despre Coman

Victor Becali, concluzia serii după FCSB - Sepsi 2-1: „Fotbalul românesc nu mai este interesant!” Ce a spus despre Coman

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus la limită, scor 2-1, împotriva celor de la Sepsi, în Superliga României.

Victor Becali a tras o concluzie dură după FCSB - Sepsi 2-1

Cunoscutul impresar a fost prezent la meci şi a tras concluziile după o nouă victorie a celor de la FCSB.

„Florinel Coman e un jucător matur în momentul ăsta. Poate pleca din vară, e golgheterul campionatului. Depinde însă dacă primeşte o ofertă avantajoasă şi pentru el în primul rând, nu doar pentru club, are şi el deja o vârstă, depinde. Şi Olaru e un jucător foarte important.

Lixandru e şi el un jucător mult mai bun, dar trebuie să aşteptăm. Cum s-a întâmplat şi cu Drăguşin. A greşit şi el la un meci, de acum îl punem la zid? Dacă stai pe bancă e mai greu să greşeşti.

Fotbalul nostru nu e mai interesant oricum, poate doar dacă va reuşi naţionala să treacă de grupe la EURO”, a declarat Victor Becali la finalul meciului de pe Arena Naţională.

Titularul de la FCSB, anunţ-şoc în direct după victoria cu Sepsi: „Vreau să plec! Caut o soluţie”

Risto Radunovic, fundaşul stânga al celor de la FCSB, a anunţat că nu mai vrea să continue la formaţia bucureşteană şi după acest sezon.Titularul incontenstabil al lui Charalambous vrea să câştige campionatul cu FCSB, iar ulterior să plece din România.

„După pauza naţionalelor ne aşteată alt meci foarte greu, dar nici lor nu le va fi uşor. Coman este inspirat, a jucat foarte bine, toată echipa a făcut-o. Mă bucur pentru asta.

Sincer, eu îmi doresc să câştigăm campionatul şi să plec. Încă nu am vorbit cu nimeni despre contract, vreau să termin campionatul şi să caut o soluţie să plec”, a spus Risto Radunovic imediat după meci.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Risto Radunovic, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsepsivictor becali 

viewscnt
Articole similare