Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă a explicat de ce refuză să fie prezent la meciurile jucate de CSA Steaua: „Nu îmi mai vine să merg deloc!”

Victor Piţurcă a explicat de ce refuză să fie prezent la meciurile jucate de CSA Steaua: „Nu îmi mai vine să merg deloc!”

Steaua

Comentarii

Victor Piţurcă nu mai vrea să meargă la meciurile jucate de CSA Steaua, iar motivul este unul foarte simplu.

Victor Piţurcă a explicat de ce refuză să fie prezent la meciurile jucate de CSA Steaua: „Nu îmi mai vine să merg deloc!”

Fostul selecţioner al României este dezamăgit de faptul că echipa nu are nici acum drept de promovare pe prima scenă a fotbalului românesc. Astfel, meciurile echipei din Liga 2 devin precum nişte meciuri amicale, lucru care nu îl entuziasmează deloc pe tehnician.

„Mie, personal, nu îmi vine să mai merg la meci, la meciurile Stelei, fiindcă sunt doar meciuri amicale sau meciuri ca să nu retrogradeze. Nu poţi să promovezi, nu înseamnă nimic Steaua.

Şi dacă ar merge bine oricum nu are drept de promovare, dar sigur că numele Steaua obligă să câştigi tot timpul.

Eu cred că e destul de mult timp până în vara viitoare să se ia măsuri ca Steaua să poată să promoveze”, a spus Victor Piţurcă, potrivit sport.ro.

Reacţia lui George Ogăraru după ce FCSB a jucat în Ghencea. Recunoaşte problema Stelei: "Încep să-mi pierd puţin răbdarea"

Echipa finanţată de Gigi Becali a organizat partide în Ghencea. FCSB pătruns pe arena modernă şi a fost gazdă cu: CFR Cluj, Nordsjaelland şi Universitatea Craiova. 

După partidele disputate de rivali, oficialul Stelei, George Ogăraru, a oferit o reacţie. 

"Presiunile au fost foarte mari, deci, nu m-a surprins că au jucat în Ghencea. S-au făcut presiuni foarte mari. Le cunoaştem cu toţii. Mi-a fost teamă că o să sufere oameni şi fizic din această cauză. Era clar că aceste evenimente sunt unele cu grad de risc ridicat.

S-au luat măsuri înainte ca FCSB să intre în Ghencea, unele drastice. S-au mutat meciuri în zile diferite, tocmai pentru a nu se întâlni suporterii. Am fost surprins să văd că pentru a intra FCSB în Ghencea s-au facilitat foarte multe lucuri.

Măsurile pe care le-a luat Jandarmeria au fost unele de un alt nivel, neîntâlnite în fotbal, au făcut asta ca să nu iasă un conflict", a recunoscut Ogăraru, la "Un Podcast".

Steaua Bucureşti e ţintuită şi în acest sezon în Liga 2, fără drept de promovare, iar George Ogăraru a redat o parte din atmosfera din interior. 

"Când se va rezolva lucrul acesta, nu ştiu. Dacă se va rezolva, da, se va rezolva. Cred că se va găsi o soluţie. Sunt convins, dar încep să-mi pierd puţin răbdarea, la fel ca şi toată lumea.

Este deja al treilea an în care nu s-a rezolvat nimic. Uşor, uşor se va dilua din acest entuziasm care a existat imediat după promovare.

E păcat, pentru că avem jucători care cresc din aceste generaţii şi ar trebui să aibă ca exemple fotbaliştii din propriul club şi nu din altă parte", a adăugat oficialul Stelei Bucureşti, pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: victor piturcasteaualiga 2 

viewscnt
Articole similare