Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă a fost întrebat dacă va fi acţionar la Steaua. Ce planuri are fostul selecţioner

Victor Piţurcă a fost întrebat dacă va fi acţionar la Steaua. Ce planuri are fostul selecţioner

Fotbal intern

Comentarii

Victor Piţurcă spune că Steaua este singura echipă din România la care ar mai vrea să lucreze. În acelaşi timp, fostul selecţioner a exclus în totalitate varianta în care ar veni ca acţionar la clubul său de suflet.

Victor Piţurcă a rămas aproape de echipa la care a cunoscut cele mai mari satisfacţii ca jucător, Steaua. Fostul selecţioner spune că nu vrea să mai lucreze la niciun alt club din România şi doar un proiect interesant la Steaua l-ar atrage.

Fostul selecţioner a fost întrebat dacă îşi doreşte să vină şi ca acţionar la Steaua, mai ales după ce a afirmat în mai multe rânduri că ar dori să pună umărul la revenirea echipei în vârful fotbalului românesc.

Vrea Victor Piţurcă să fie acţionar la Steaua? ”Ar fi culmea”

Victor Piţurcă a susţinut constant noul proiect de la Steaua, dar este nemulţumit că cei care deţin echipa n-au făcut paşii necesari pentru ca ea să poată să promoveze în Liga 1. Fostul selecţioner spune că şi-ar dori să se întoarcă în Ghencea, însă numai în cazul unui proiect serios:

”În Liga 1 exclus să merg la o echipă, singurul proiect care poate mă interesează va fi cel al Stelei Bucureşti. În rest nu sunt interesat să mă întorc în fotbalul românesc, e clar acest lucru.

Poate în afară, dar numai la o echipă foarte bună, că aşa am avut foarte multe oferte, dar neinteresante pentru mine. Vedeţi CV-ul meu, eu am antrenat în cei 30 ani doar câteva echipe şi aşa voi face în continuare dacă va fi cazul”, a declarat Victor Piţurcă la Look Sport Live.

Fostul selecţioner a fost întrebat dacă este interesat să devină acţionar la Steaua. Însă Victor Piţurcă spune că nu are suficienţi bani pentru un asemenea club, care are nevoie de investiţii masive:

”(La Steaua antrenor sau finanţator?) Finanţator sau acţionar, ar fi culmea. De unde finanţator? Eu pot să fiu finanţator la Steaua? Finanţatori puternici, firme cu capital mare, la Steaua îţi trebuie buget foarte mare să revină unde a fost. Pe partea sportivă, bineîneţeles (n.r. că ar veni la Steaua)”, a mai spus Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare