Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă, anunţ ferm. A luat o decizie importantă: "Exclus!"

Victor Piţurcă, anunţ ferm. A luat o decizie importantă: "Exclus!"

Fotbal intern

Comentarii

Victor Piţurcă (65 de ani) nu are de gândă să mai revină în fotbalul din România. Fostul atacant a dezvăluit că nu are de gând să mai accepte vreo ofertă de la echipele din Liga 1 pentru că "nu am de ce să antrenez în România. Piţurcă rămâne deschis la ofertele din străinătate şi a lăsat loc de interpretări în ceea ce priveşte echipa naţională.

Victor Piţurcă, anunţ ferm. A luat o decizie importantă: "Exclus!"

Liber de contract după ce s-a despărţit de U Craiova, în ianuarie 2020, Victor Piţurcă nu are de gând să mai antreneze în România. "Mă uit la televizor la meciuri, urmăresc fiecare joc. Am încercat să rezist să nu semnez cu anumite cluburi care pentru mine nu înseamnă nimic şi nu pot face performanţă. Nu mai vorbim de fotbalul românesc, în fotbalul românesc nu mai revin!", a spus Victor Piţurcă, potrivit gsp.ro.

Fostul selecţioner nu vrea să mai audă de vreo ofertă din România, dar când a venit vorba despre echipa naţională a lăsat loc de interpretări. "Exclus în România! Nu am de ce să antrenez în România. Pentru ce să antrenez în România? Când am mers la Craiova, am venit cu mare tam-tam şi am spus că vreau să câştigăm campionatul, să jucăm în cupele europene, dar mi-am dat seama că în Europa nu aveam nicio şansă. Poate câştigam campionatul şi ce?! Trebuie să ai motivaţie! Am fost pentru România timp de 12 ani la echipele naţionale şi am reuşit trei calificări cu naţionala mare şi una la tineret. La ultima calificare a României la Euro, în 2016, echipa e formată de mine, am participat la această calificare!

Echipa naţională are antrenor. Vedem dacă mai are sau nu. Nu ştiu, vom vedea... Nu ştiu dacă o să fiu candidat, dar în momentul ăsta spun că nu o să revin! Trebuie mers pe antrenori tineri, cum s-a mers până acum. Poate o să găsim unul care să obţină performanţe", a mai spus Piţurcă.

Gabi Tamaş l-a propus pe Victor Piţurcă la echipa naţională dacă pleacă Mirel Rădoi

Cu 67 de selecţii la echipa naţională, Gabi Tamaş a fost întrebat despre ce antrenor ar putea fi cea mai bună variantă pentru ”tricolori”, dacă Mirel Rădoi va pleca. Fără să stea pe gânduri, fundaşul lui FC Voluntari a oferit primul nume care i-a venit în minte: ”(Cine ar trebui să vină la naţională dacă pleacă Rădoi? 'Nea Piţi! V-am închis gura”, a fost replica lui Gabi Tamaş.

Afla mai multe despre: piturcaromaniaofertavictor piturca 

viewscnt
Articole similare