Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă, back in business? Proiectul care l-ar face să spună "da": "Cu cine să ajungi!?" | EXCLUSIV

Victor Piţurcă, back in business? Proiectul care l-ar face să spună "da": "Cu cine să ajungi!?" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Liber de contract după ce s-a despărţit de Universitatea Craiova, în 2020, Victor Piţurcă s-ar întoarce în fotbal doar la cârma unui proiect serios. Fostul selecţioner are ambiţii mari şi şi-ar dori să facă performanţă, în România sau în străinătate, la o echipă care să aibă un proiect pe termen lung.

Fostul selecţioner a fost întrebat despre revenirea în fotbal în podcastul Euro Cast cu Dan Udrea, noul podcast Orange Sport, iar Victor Piţurcă a spus că s-ar întoarce să antreneze doar dacă i-ar fi încredinţat un proiect ambiţios, pe termen lung, o echipă cu care să ajungă în Liga Campionilor.

Victor Piţurcă: "Un antrenor cu experienţa mea ar trebui să meargă la o echipă care ar lupta la campionat, Liga Campionilor"

Totuşi, Victor Piţurcă a spus şi de ce nu se mai vede antrenând în fotbalul românesc, unde a avut ultima experienţă pe banca tehnică, la Universitatea Craiova. Fostul atacant a mărturisit că îi lipseşte munca de antrenor şi să simtă fotbalul din iarbă.

"Îmi lipseşte, cum să nu-mi lipsească fotbalul, ar fi culmea. Dar, mă gândesc că e mai bine să rămân în afară când văd că se pierd meciuri câtă răutate există din partea conducătorilor. Nu mă văd antrenând în România pentru că nu mă pot realiza ceea ce vreau eu. Eu cred că un antrenor cu experienţa mea ar trebui să meargă la un club care ar lupta pentru campionat, pentru Liga Campionilor. Cu cine să ajungi!? (...) Trebuie să ai o echipă de valoare, să faci o selecţie", a spus Victor Piţurcă, la Euro Cast.

Steaua, Universitatea Craiova, România U21, Naţionala României şi Al-Ittihad sunt echipele din CV-ul de antrenor profesionist al lui Victor Piţurcă.

Victor Piţurcă a calificat naţionala României la trei turnee finale, EURO 2000, EURO 2008 şi EURO 2016.

Afla mai multe despre: victor piturcaantrenoratechipacampionatliga campionilortitlusuperliga 

viewscnt
Articole similare