Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă îi înţeapă pe cei de la FRF. Semnalul de alarmă tras de fostul selecţioner: ”Nu mai batem echipele mici pentru că şi noi am devenit echipe mici!”

Victor Piţurcă îi înţeapă pe cei de la FRF. Semnalul de alarmă tras de fostul selecţioner: ”Nu mai batem echipele mici pentru că şi noi am devenit echipe mici!”

Echipa națională

Comentarii

Victor Piţurcă, fost selecţioner, a vorbit despre situaţia în care a ajuns fotbalul românesc.

Piţurcă a dezvăluit în ce condiţii ar putea să se întoarcă pe banca tehnică a unei echipe. De asemenea, fostul selecţioner a vorbit şi despre relaţia încordată pe care o are cu Răzvan Burleanu şi actuala conducere FRF. 

România a înregistrat rezultate slabe cu Edi Iordănescu pe bancă. Mai mult decât atât, nici echipele de club nu se descurcă bine în cupele europene. Cluburile din Liga 1 se vor bate în acest sezon doar pentru grupele Conference League, după ce echipa lui Dan Petrescu a fost eliminată de preliminariile UEFA Champions League. 

Victor Piţurcă consideră că nu mai putem bate echipele meci, deoarece şi echipa noastră a devenit una mică. 

”Nu mai batem echipele mici pentru că şi noi am devenit echipe mici!”

”Ofertă de nerefuzat nu cred că va exista de la echipa naţională pentru Victor Piţurcă! Acum, eu cred că preşedintele Federaţiei şi cei care conduc acum fotbalul românesc ştiu cel mai bine ce au de făcut. El trebuie să ia măsurile cele mai bune pentru bunul mers al echipei naţionale. 

Relaţia mea cu el şi cei care conduc nu e una prea bună, nu am avut nicio ofertă din partea Federaţiei. Ori înseamnă că sunt un selecţioner prea slab pentru echipa naţională, ori problemele acestea (n.r. - relaţia cu FRF). Aşa se spune, că rezultatele vorbesc (râde). Dar nu ştiu dacă asta e valabil pentru toţi, mă refer la cei care conduc acum. Vom vedea. Deocamdată, nu asta e problema.

Au fost unele oferte pe care le-am primit din străinătate. Dacă exista o ofertă bună, probabil aş fi mers acolo. În campionatul românesc, nu mai revin, nu am nicio motivaţie. Ce aş putea să realizez aici. Nu văd perspective. M-au căutat echipe multe de afară, echipe de mijlocul clasamentului sau care luptau la retrogradare. Au fost şi echipe bune care m-au căutat, dar nu m-am înţeles cu ele, fiindcă eu am un principiu: nu merg pe 3 luni, pe 6 luni, pe un an. Vreau să merg undeva unde să am un contract pe 3 ani, pe termen lung. 

Nu mai batem echipele mici pentru că şi noi am devenit echipe mici! Suntem nişte echipe mici acum. Pe vremea mea, când jucam la Steaua, astea ar fi fost formaţii de liga a treia, a patra pe lânga noi!”, a spus Victor Piţurcă, pentru Antena 3. 

Afla mai multe despre: românia-piţurcă-frf 

viewscnt
Articole similare