Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă începe asaltul pentru titlu. Transfer de ULTIMĂ ORĂ la Universitatea Craiova. Oltenii aduc un jucător cu meciuri pentru naţionala Germaniei

Victor Piţurcă începe asaltul pentru titlu. Transfer de ULTIMĂ ORĂ la Universitatea Craiova. Oltenii aduc un jucător cu meciuri pentru naţionala Germanieigalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova speră să dea lovitura în acest sezon şi să câştige titlul în Liga I. Pentru a reuşi acest lucru, şefii oltenilor sunt pregătiţi să îi facă toate poftele lui Victor Piţurcă.

Primul jucător aflat pe lista antrenorului Universităţii Craiova este Andreas Ivan, care acum este liber de contract, după ce, în urmă cu patru luni, a fost dat afară de Ney York Red Bulls, din MLS. Mijlocaşul ofensiv de 24 de ani are dublă cetăţenie, română şi germană, iar la juniori a evoluat pentru echipe precum Karlsruhe SC sau Stuttgarter Kickers.

Andreas Ivan are deja cinci meciuri jucate pentru naţionala U17 a României şi alte două partide pentru reprezentativa U21.

  • 450 de mii de euro este cota lui Andreas Ivan pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Victor Piţurcă speră să dea lovitura la Universitatea Craiova

Ivan a evolaut pentru naţionala sub 19 ani a Germaniei într-un meci cu Italia, atunci când l-a schimbat pe Julian Brandt. După 6 ani la cluburi din Germania, Ivan a plecat, în 2018, în SUA. Acolo, la New York Red Bulls, a evoluat în atac alături de fostul star de la Manchester City, Bradley Wright-Phillips, fratele mult mai cunoscutului Shaun Wright Phillips.

”Eu am jucat şi pentru Romania U17 in cinci meciuri şi pentru Germania U19. De câte ori am venit la naţionala României, m-am simţit foarte bine în mijlocul colegilor, pentru mine era o mare bucurie. Mi-am făcut prieteni foarte buni, vorbesc cu ei din când în când, mai ales cu Alex Păun, de la CFR Cluj, şi cu Valentin Cojocaru, de la Viitorul” , declara Ivan.

Afla mai multe despre: piturcauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare