Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă nu mai suportă să vadă situaţia actuală de la CSA Steaua: ”Au dreptate cei care strigă că Steaua nu e Steaua. Nu se poate aşa ceva!”

Victor Piţurcă nu mai suportă să vadă situaţia actuală de la CSA Steaua: ”Au dreptate cei care strigă că Steaua nu e Steaua. Nu se poate aşa ceva!”

Steaua

Comentarii

Victor Piţurcă a vorbit despre situaţia actuală de la CSA Steaua.

Echipa antrenată de Daniel Opriţa nu a avut drept de promovare sezonul trecut în Liga 1. Echipa ”militarilor” a terminat pe loc de baraj în Liga 2 sezonul trecut, dar nu a putut disputa meciurile decisive. 

Chiar dacă cei de la Steaua au făcut presiuni, FRF nu i-a dat drept de promovare echipei, deoarece nu a găsit un investitor privat care să se implice financiar la Steaua. Victor Piţurcă nu înţelege situaţia actuală de la echipa ”militarilor”.

Fostul selecţioner este un susţinător al proiectului din Ghencea. De asemenea, Piţurcă consideră că lotul Stelei este destul de slab şi nu poate emite mari pretenţii. 

”Au dreptate cei care strigă că Steaua, că nu e Steaua. Nu se poate aşa ceva!”

”E greu de înţeles. Nu ştiu ce se aşteaptă, parcă se aşteaptă să cadă ceva din cer. De ce nu s-a luat până cum această măsură? Regulamentul aşa este, trebuie să vină o firmă privată şi să se asocieze cu clubul. Poate se aşteaptă să se dea o altă lege. Nu, regula este aceasta, aşa trebuie să procedeze cei de la club.

Acolo, cei care conduc sunt cei din Minister, după vine clubul. Probabil clubul aşteaptă ca Ministerul să dea ordin şi aşa mai departe, ca la Armată. În orice caz, cert este că suporterii sunt cei care suferă. Ei şi-au dorit foarte mult ca Steaua să revină în prim-planul fotbalului românesc.

Mi s-a ivit o ocazie din întâmplare (n.r - de a aduce investitori), dar am văzut că nu i-a interesat pe cei de la Steaua. De investit aş vrea eu să am eu disponibilitate financiară să investesc la Steaua, dar nu se pune problema.

Aşteptam ceva, o reacţie din partea clubului, din partea Ministerului, să văd că Steaua are drept să promoveze. Dacă începem campionatul iar de maniera asta să nu avem şanse, eu zic să ne vedem mai bine de treaba noastră. Până la urmă, au dreptate cei care strigă că Steaua, că nu e Steaua. Nu se poate aşa ceva!

Trebuie să se facă ceva în sensul ăsta, măcar pentru suporterii ăia care vin, merg după echipă indiferent ce se întâmplă. Plus că există acest brand Steaua. Dacă au vrut să se întâmple lucrul ăsta, trebuie să faceţi ceva! Ai stadion nou, ai toate condiţiile, ne trebuie şi echipă.

Eu spun că nici echipa nu e la nivelul a ceea ce înseamnă Steaua. Voiam jucători tineri, care să vină din spate. Mă gândeam ca într-un an, doi Steaua să câştige campionatul, să intre în cupele europene, aşa visam. Văd că nici măcar nu avem dreptul să promovăm. Lucrurile stau foarte prost”, a încheiat Piţurcă.

Afla mai multe despre: steaua-liga 2-piţurcă 

viewscnt
Articole similare