Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă nu s-a putut abţine şi l-a înţepat pe Becali: ”M-a ascultat. A devenit specialist!”

Victor Piţurcă nu s-a putut abţine şi l-a înţepat pe Becali: ”M-a ascultat. A devenit specialist!”

FCSB

Comentarii

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României, a vorbit despre Gigi Becali, patronul FCSB.

FCSB a început cu stângul noul campionat după ce a terminat la egalitate duminică seara, scor 1-1 (0-1), cu echipa Universitatea Cluj, pe Arena Naţională, într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă.

La Bucureşti, prima repriză a meciului dintre FCSB şi Universitatea Cluj a avut două goluri anulate, câte unul de fiecare parte (Florin Tănase – FCSB, min 34, anulat pentru ofsaid, respectiv Tescan – Universitatea Cluj, min 24, anulat cu VAR pentru henţ).

Adrian Bălan a deschis scorul pentru clujeni în al patrulea minut de prelungiri al reprizei întâi. În minutul 53, Gorcea l-a faultat în careu pe Florin Tănase, arbitrul Marian Barbu a acordat penalti, pe care l-a transformat acelaşi Florin Tănase.

După acest rezultat, Becali nu a mai rezistat şi a trimis săgeţi către jucători şi antrenor. Omul de afaceri a decis să fie sincer şi a explicat cum el este singurul care are putere de decizie absolută la FCSB. 

Piţurcă a fost martor în 2003, când Becali a preluat Steaua, iar fostul selecţioner susţine că latifundiarul din Pipera nu ştia nimic despre fotbal în acel moment. Piţurcă a glumit şi a spus că Becali a stat pe lângă el şi a devenit specialist. 

”M-a ascultat. A devenit specialist!”

”Mie nu mi-a fost greu să lucrez cu nimeni. Că nu aveam probleme eu.  Cu toată lumea a fost simplu. Am şi eu un nume. Gigi Becali când a venit în fotbal nu ştia nimic.

Nu ştia abosult nimic din ce e acest sport. A mai stat pe lângă mine, m-a ascultat. A devenit specialist. M-a şi bătut, nu? Atunci când eu eram la Craiova”, a spus Victor Piţurcă la PRO ARENA.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-piţurcă 

viewscnt
Articole similare