You are here:

Victor Piţurcă, răspuns categoric: "Nu există două Stele, doar una este Steaua Bucureşti". Ce anunţ important a făcut

Victor Piţurcă, răspuns categoric: "Nu există două Stele, doar una este Steaua Bucureşti". Ce anunţ important a făcut

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă a participat la prima ediţie a turneului organizat în memoria lui Didi Prodan şi s-a revăzut cu foşti colegi de la Steaua şi de la echipa naţională! Fostul selecţioner al României a făcut câteva declaraţii extrem de interesante.

Nu există două Stele, asta ca să fie clar! Există o singură Steaua Bucureşti şi acum joacă în liga a patra din România. Eu sper să revină cât mai repede pe prima scenă a fotbalului românesc, pentru că acolo îi este locul.

LIVE VIDEO | CSA STEAUA - METALOGLOBUS SE POATE VEDEA AICI

Nu putem să comparăm ce se întâmplă acum cu Dinamo cu lucrurile de la Steaua. Chiar dacă au ceva probleme cu retragerea domnului Negoiţă, Dinamo e în Liga I şi va depăşi mai uşor această perioadă. Se vor găsi oameni care să investească acolo”, a spus Piţurcă despre problemele de la cele mai mari echipe din fotbalul românesc.

VIN INVESTITORI CHINEZI LA CRAIOVA?

Victor Piţurcă a ţinut să lămurească şi zvonul conform căruia Universitatea Craiova ar urma să fie preluată de investitori din China.

Eu nu am fost investitor la Craiova, ci doar am încercat să ajut echipa într-un moment greu şi am ieşit cel mai şifonat. Din ce am vorbit cu domnul Rotaru nu există nimic real în povestea cu afaceriştii din China care vor să bage bani la Dinamo”, a spus Piţurcă.

Afla mai multe despre: piturcasteauadinamocraiova,  

viewscnt
Articole similare