Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă, tot mai aproape de Steaua din Liga a 3-a: „Şanse mari să fie manager din vară”

Victor Piţurcă, tot mai aproape de Steaua din Liga a 3-a: „Şanse mari să fie manager din vară”

Fotbal intern

Comentarii

Surpriză la Steaua din Liga a 3-a. Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României, se implică în mod neoficial la CSA Steaua.

Vestea a fost dată de Adrian Bumbescu, antrenorul Centrului de Juniori al Stelei, care, de asemenea, a dezvăluit că Piţurcă are şanse mari să ocupe, din vară, o funcţie în cadrul clubului pentru care a făcut istorie ca jucător.

„Piţurcă ajută din umbră, el se poate alătura proiectului la promovarea în Liga 2. Sigur o să vină. El ţine foarte mult legătura cu Opriţa. Se sună, se sfătuiesc. Victor Piţurcă se implică neoficial la Steaua, dar îl văd să se implice şi oficial. Piţurcă o să fie manager, aşa îl văd eu. Aşa cred că o să fie. Eu cred că dreptatea este de partea CSA Steaua. Din informaţiile pe care le am de la Talpan, aşa este. Am văzut o schimbare şi la Ilie Dumitrescu şi la Balint, Belodedici la fel. Recunosc echipa din Liga 3 ca fiind Steaua. Au avut anumite temeri, să fie de partea cealaltă. Situaţia va fi remediată, o să ştim cine are palmaresul şi toate celelate”, a spus Bumbescu la Look Sport.

Steaua s-a interesat de antrenor şi în trecut, când i-a pus oferta pe masă, însă Piţurcă a dat curs propunerii venite din Bănie şi a semnat cu Craiova.

„Da, la un moment dat, înainte să plec la Craiova am avut ofertă. M-a chemat fostul comandant şi am stat de vorbă, dar nu mi s-a părut o discuţie serioasă. Nu a fost interesant pentru mine. Adică ce se întâmplă acolo acum… Conduce Ministerul Apărării clubul şi nu este normal. Adică echipa de fotbal trebuie să fie echipă profesionistă de fotbal pentru a putea atinge performanţele pe care trebuie să le atingă Steaua Bucureşti”, recunoştea Piţurcă, anul trecut.

Steaua este pe primul loc în Seria a 4-a din Liga a 3-a. 

Afla mai multe despre: steauavictor piturca 

viewscnt
Articole similare