Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victoria care i-a asigurat lui Cosmin Olăroiu drumul spre titlul din China! Jiangsu Suning ameninţă supremaţia lui Guangzhou

Victoria care i-a asigurat lui Cosmin Olăroiu drumul spre titlul din China! Jiangsu Suning ameninţă supremaţia lui Guangzhou
Comentarii

Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu (51 de ani), şi-a asigurat prezenţa în play-off-ul primei ligi din China, în urma unei victorii în deplasare.

Shenzhen - Jiangsu Suning 0-1 (Teixeira 28)

Echipele de start:

  • Shenzhen: Guo - Ge, Pouraliganji, Song, Jiang - Zhang, Selnaes, Dai - Li, Preciado, Gao
  • Jiangsu Suning: Gu - Badulgheni, Yang, Li, Zhou - Ji, Wu, Wakaso, Xie - Teixeira, Santini

Super League şi-a aflat patru dintre echipele care s-au calificat în play-off, iar printre ele se regăseşte şi echipa lui Cosmin Olăroiu. Jiangsu Suning a câştigat cu 1-0 în deplasare cu Shenzhen, datorită golului marcat din penalty de vedeta echipei, Teixeira. 

Echipa antrenorului român a rezistat eroic până la finalul partidei, după ce a evoluat în ultima jumătate de oră cu un om în minus, după eliminarea lui Yang Boyu. 

Astfel, Jiangsu Suning merge în sferturile play-off-ul din prima ligă chineză de pe locul secund, cu 26 de puncte. Guangzhou e lider, cu 31 de puncte, şi mai are de jucat o partidă. 

 

Afla mai multe despre: cosmin olaroiujiangsu suning 

viewscnt
Articole similare