You are here:

Victorie la scor pentru Olăroiu. Jiangsu se apropie de podium în China

Victorie la scor pentru Olăroiu. Jiangsu se apropie de podium în China

Stranieri

Comentarii

Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, s-a impus cu scorul de 5-2 în deplasarea de la Changchun Yatai, în etapa a 24-a din campionatul Chinei. Mâine are meci şi trupa lui Dan Petrescu.

Jiangsu Suning a reuşit să pună capăt seriei de trei meciuri fără victorie în campionatul Chinei. S-a impus cu 5-2 în meciul din deplasare cu Changchun Yatai, într-o partidă în care Eder şi Alex Teixeira au fost eroii echipei lui Cosmin Olăroiu. Italianul i-a pasat decisiv lui Teixeira la golul de 2-0, apoi rolurile s-au inversat la golurile patru şi cinci. În urma acestui succes, Jiangsu a acumulat 38 de puncte şi se află pe locul 5 în clasament.

Cu şase etape înainte de finalul sezonului, echipa lui Olăroiu este la şapte puncte de locurile de pe podium, cele care i-ar asigura calificarea în cupele continentale. Tot în etapa a 24-a, Dan Petrescu şi Guizhou Zhiceng vor da piept cu Tianjin Teda, iar în cazul unei victorii, trupa antrenorului român se va apropia la numai trei puncte de locurile care i-ar asigura salvarea de la retrogradare. În acest moment, Guizhou este ultima în clasament, cu 15 puncte.​

Afla mai multe despre: olăroiujiangsudan petrescuguizhou 

viewscnt
Articole similare