Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie pentru Elizabeta Samara la debutul la WTT Champions Incheon 2024

Victorie pentru Elizabeta Samara la debutul la WTT Champions Incheon 2024

Tenis

Comentarii

Jucătoarea de tenis de masă Elizabeta Samara a debutat cu victorie la competiţie WTT Champions Incheon 2024, din Coreea de Sud. În urma acestui rezultat, ea a acces în optimile competiţiei.

Medaliata cu bronz de la Jocurile Europene a eliminat-o pe ocupanta locului al treilea de la Jocurile Panamericane, într-un meci în care calificarea în optimile de finală s-a jucat în setul decisiv.

Elizabeta Samara (locul 37 mondial) a avut un început ideal de meci, a dus rapid scorul la 2-0, însă o schimbare în jocul sportivei Lily Zhang (SUA, locul 31 mondial) a echilibrat situaţia.

Însă Samara a fost cea care a avut iniţiativa şi loviturile câştigătoare în decisiv, într-un meci adjudecat cu 3-2 (11-4, 11-7, 3-11, 9-11, 11-6).

“E prima dată când jucăm un meci oficial. Sunt fericită pentru prestaţie, conduceam, ea a schimbat tactica, dar într-un final am reuşit să câştig. Avem multe meciuri, turnee, toată lumea vrea să câştige puncte pentru clasament în vederea Jocurilor Olimpice. Sunt fericită, meciurile mă ţin în viaţă, mă binedispun”, a spus Samara, la finalul primului meci din Coreea de Sud.

În runda următoare, Elizabeta Samara o întâlneşte pe Wang Yidi (China), vineri, de la 07:30.

Afla mai multe despre: elizabeta samarateniswtt champions incheon 2024 

viewscnt
Articole similare