Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie pentru Manchester City în amicalul jucat în SUA contra celor de la Bayern Munchen. Haaland a marcat golul decisiv

Victorie pentru Manchester City în amicalul jucat în SUA contra celor de la Bayern Munchen. Haaland a marcat golul decisiv

Manchester City

Comentarii

Manchester City a învins, sâmbătă seară, cu scorul de 1-0, echipa Bayern Munchen, într-un meci amical disputat în SUA, la Wisconsin, şi marcat de o furtună.

Erling Haaland a marcat unicul gol, în minutul 12. Imediat după deschiderea scorului, jocul a fost întrerupt şi ambele echipe au mers la vestiare din cauza unei furtuni care se apropia. Cei 78.128 de spectatori au fost rugaţi şi ei să părăsească tribunele.

Meciul, reluat după aproximativ o oră, s-a redus la două reprize de 40 de minute, care nu au oferit un nou gol, în ciuda ocaziilor de ambele părţi.

Pep Guardiola, lămurit după ce l-a antrenat pe Haaland! Concluzia antrenorului de la Manchester City

Clubul Manchester City a oficializat în această vară transferul fotbalistul Erling Haaland, achiziţionat de la Borussia Dortmund. El va evolua cinci ani la echipa engleză, contractul fiind valabil până în vara anului 2027.

Haaland a fost pe val în Germania, iar City a decis să îl achiziţioneze. Până va demonstra în tricoul englezilor, nordicul se pregăteşte intens sub comanda lui Pep Guardiola. Spaniolul a fost întrebat despre ce aşteptări are de la Haaland şi a avut un răspuns clar. 

”Haaland? Odată ce va ajunge la forma maximă, va fi de neoprit”, a spus Guardiola, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Afla mai multe despre: city-guardiola-haaland-bayern 

viewscnt
Articole similare