Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | 11 ani fără Gicu Dobrin! Gâscanul, comemorat la Piteşti. Săndoi: "Va rămâne veşnic în inimile noastre!"

VIDEO | 11 ani fără Gicu Dobrin! Gâscanul, comemorat la Piteşti. Săndoi: "Va rămâne veşnic în inimile noastre!"

Fotbal intern

Comentarii

Au trecut 11 ani de la dispariţia lui Nicolae Dobrin. Fotbaliştii de la FC Argeş au mers la mormântului fostului mare jucător şi au depus coroane de flori.

  • Nicolae Dobrin a murit la vârsta de 60 de ani. S-a născut pe 26 august 1947 şi a decedat pe 26 octombrie 2007.

Nicolae Dobrin a câştigat de două ori titlul cu FC Argeş, în 1972 şi 1979, şi a fost ales de trei ori cel mai bun jucător de fotbal al României în 1966, 1967 şi 1971

"Am foarte multe amintiri cu nea Gicu Dobrin. Şi rezultatele din cupele europene, şi titlurile de campion cu această echipă. Sunt multe amintiri plăcute. El o să rămână veşnic în inimile noastre şi sunt convins că şi dânsul, de acolo de sus, veghează asupra acestei echipe", a declarat antrenorul lui FC Argeş, Emil Săndoi.



Actualul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, a fost antrenat la FC Argeş de Nicolae Dobrin.

"Pe viu nu am reuşit să-l văd, dar am văzut casete cu dânsul, pentru că ne aducea atunci când era antrenor la FC Argeş, a fost un mare fotbalist, cu toţii ştim ceea ce făcea pe teren, nu pot eu să spun dacă a fost cel mai mare dar cu siguranţă a fost unul dintre cei mai mari jucători ai României, alături de Hagi, Ilie Balaci şi alţii", a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: dobrinsandoidicacomemorare 

viewscnt
Articole similare